Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Camimizin şadırvanı ve muslukları gayet düzenli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizi gündeme getirdiği ‘Köy camisinin lavaboları çöplüğü andırıyor’ başlıklı haberi Cankurtaran Köyü İmamından açıklama geldi. Köy imamı Türken, görüntülenen kısmın kullanılmayan bölüm olduğunu söyledi.

DEPO OLARAK KULLANIYORUZ

Bazı vatandaşlar gazetemizi arayarak Keskin ilçesine bağlı Cankurtaran Köyü Camisinde abdesthane, lavabolar ve tabut deposunun kullanılmaz halde olduğunu iddia etmişti. Haber ve fotoğrafların gazetemizde yer almasının ardından bir açıklama da Cami imamı Mahmut Türken’den geldi. Suçlamaları kabul etmediğini belirten cami imamı Türken “Camimizin kullanılmayan bölümleri görüntülenmiş, burası camimizin kullanılmayan tuvaleti olduğu için depo olarak kullanılmaktadır. Ayrıca tuvaletlerimiz, Şadırvan ve musluklarımız gayet düzenli, temiz ve kullanışlıdır. Caminin içi ve avlusu gerekli sıklıkla temizlenmektedir. Hakkımızda yapılan ithamların gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x