Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Sağlık Kompleksi Bayram Sonuna Hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sağlık İl Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, bir süredir yapımı devam eden Sağlık kompleksinin bayram sonuna kadar hazır hale geleceğini açıkladı.

 

HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, yapımı tamamlanan ve kısa süre sonra hayata geçecek olan Sağlık Kompleksinde incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Ağırtaş’a Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı ile Başkan Yardımcısı eşlik etti. Çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Dr. Ağırtaş, Sağlık Kompleksinin Ramazan Bayramı sonunda tamamlanacağını ve kısa süre içerisinde hizmet veremeye başlayacağını söyledi.

 

KIRIKKALE’Yİ SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GETİRECEK

Kırıkkale genelinde bulunan bazı hastanelerin tek merkezde toplanacağı olan 33 Milyon TL değerindeki “Sağlık Kompleksi” yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 112 Komuta Kontrol Merkezi, HSM, ASM, TSM ve 40 ünitelik ADSM gibi çok çeşitli polikliniklerin yer alacağı ve 21 bin 461 metrekare kapalı olana sahip olan sağlık kompleksi, tamamlanmasıyla birlikte İç Anadolu’nun merkezinde Kırıkkale’yi sağlık merkezi haline getirecek.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x