Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Cumhuriyet resepsiyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyetimizin 96. Yıl dönümünde Vali Yunus Sezer tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında resepsiyon verildi. Polisevinde verilen resepsiyonda konuşan Vali Sezer “İstiklal harbimizi çağın en kutlu zaferine taşıyan Cumhuriyetimize ve şanlı bayrağımıza sonsuz bir hayat veren o ruh ve iman bugün de dimdik ayaktadır” diye konuştu.

COŞKU VE ONURLA KUTLUYORUZ

Vali Sezer eşi Canan Sezer ile birlikte davetlileri salona girişlerinde karşıladılar. Polisevinde düzenlenen resepsiyona, Garnizon Komutanı Bkm. Alb. Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet Başalan, Kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, il protokolünün temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mesleki teşekküller ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan resepsiyonda davetlilere hitap eden ve teşrifleri için teşekkür eden Vali Sezer “Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümünü milletçe bir heyecan, coşku ve onurla kutluyoruz. İstiklal harbimizi çağın en kutlu zaferine taşıyan Cumhuriyetimize ve şanlı bayrağımıza sonsuz bir hayat veren o ruh ve iman bugün de dimdik ayaktadır. 96 yıl önce Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde aziz milletimizin yaktığı İstiklal meşalesi hiç sönmemiştir” ifadesini kullandı.

HEDEF EMİN ADIMLARLA İLERLEMEK

Vali Sezer “Türkiye Cumhuriyeti 96 yıllık kazanımlarının yanında son yıllarda gösterdiği atılımlarla Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü olan 2023’e emin adımlarla ilerlemekte, yükselişini sürdürmektedir. Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü ve aynı zamanda anlamlı bayramı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde  ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” dedi. Davetlilere yapılan ikramın ardından Vali Sezer, eşi Canan Sezer hanımefendi ile birlikte davetlilerin masalarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Program, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin icra ettikleri müzik dinletisiyle sona erdi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x