Delice

Delice Karpuzu Diyarbakır’a Rakip Oldu

Kırıkkale'nin meşhur karpuzu, bu yıl büyük bir sürprize imza attı. Delice ilçesinde yetişen bir karpuz, ağırlığıyla bölge halkını ve sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin meşhur karpuzu, bu yıl büyük bir sürprize imza attı. Delice ilçesinde yetişen bir karpuz, ağırlığıyla bölge halkını ve sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı.

Delice ilçesi, verimli toprakları ve iklim koşullarıyla ünlü bir bölge olarak biliniyor. Ancak, bu yıl yetiştirilen 16 kiloluk devasa karpuz, halk arasında büyük bir heyecan yarattı.
Sosyal medyanın da etkisiyle, Delice karpuzu kısa sürede gündem haline geldi. Kullanıcılar, bu görkemli karpuzun fotoğraflarını paylaşıp, şaşkınlıklarını ifade ettiler. Kimi esprili yorumlar yaparken, kimi ise karpuzun boyutlarına inanamadığını dile getirdi.
Ancak sürprizler bununla da sınırlı değildi. Delice karpuzu, sadece köy sınırlarıyla değil, tüm Türkiye’yle rekabet etmeye kararlıydı. Diyarbakır karpuzuyla kıyasıya bir yarışa giren Delice karpuzu, adeta karpuz rekabetini başlatmış oldu. Diyarbakır’ın ünlü karpuzuyla rekabet etmek hiç de kolay olmasa da, Delice karpuzunun büyüklüğü ve lezzeti konusundaki iddiası, bölgeyi heyecanlandırmaya devam ediyor.

366280449-3103689109937418-6569551870911336738-n.jpg

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x