Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Desteklersen var desteklemezsen maaş yok

08 Mart Cuma günün Ak Parti Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur'a katılım yapan 54 Yahşihan belediye personeli Osman Türkyılmaz tarafından kameralardan kimlik tespiti yaparak maaş ödemelerini yapmadı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

08 Mart Cuma günün Ak Parti Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a katılım yapan 54 Yahşihan belediye personeli Osman Türkyılmaz tarafından kameralardan kimlik tespiti yaparak maaş ödemelerini yapmadı.

31 Mart Yerel Seçimleri için kısa bir süre kalırken Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın ortaya koyduğu gariplikler hat safhaya ulaştı. Türkyılmaz kısa bir zaman önce İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Uluyürek ve Sercan Sıtkı’nın Ahmet Sungur’a destek ziyaretinden dolayı partiden ihraç istemiyle şikayette bulunmuştu. Türkyılmaz’ın bu sefer AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’u destekleyen 54 belediye işçisinin maaşlarını ödemediği işçiler tarafından iddia edildi.  İşçilerin iddialarının devamında Türkyılmaz’ın kendisine destek sağlayan işçilere her türlü kolaylığı sağladığı ve yerel seçimler için bir çok kişiye işe alma sözü verip bir süre sonra bu kişileri işten çıkarmayı planladığı iddia ediliyor.  Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren işçiler AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’a ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’e çağrıda bulunarak konuya açıklık getirilmesini istediler. MHP Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın Ramazan ayında bile bu şekilde vatandaşlara ekmekleri ile mobing yapması kamu oyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x