Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetYahşihan

DEVA Partisi Yahşihan: Türkyılmaz’ı Tekrar Seçmeyin

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emir Varol, yaptığı açıklamada, "Yaklaşan yerel seçimlerde adayımızın olmadığı ilçe ve beldelerde dostlarımız ve destekçilerimizin buralarda kimi desteklediğimizi sormaları üzerine açıklama yapmam gerekti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emir Varol, yaptığı açıklamada, “Yaklaşan yerel seçimlerde adayımızın olmadığı ilçe ve beldelerde dostlarımız ve destekçilerimizin buralarda kimi desteklediğimizi sormaları üzerine açıklama yapmam gerekti.

DEVA PARTİSİ ADAY ÇIKARMADIĞI İLÇELERDE KİMİ DESTEKLİYOR?

Kırıkkale Belediye Başkanlığında Adayımız Adem Atmani’ye, Belediye Meclis Üyelerimize ve Tüm İlçe, Beldelerimizde İl Genel Meclisi Pusulasında partimize desteklerinizi bekliyorum. Pusulalarda yer alan Damla logosunu gördüğünüzde altına Damgayı basmanızı rica ediyorum. İlçe ve Belde belediye başkanlığı yarışlarında ise Partimizin adına yakışır şekilde Demokrasi’ye uygun yaklaşıyoruz ve destekçilerimize kendilerine en yakın adayı desteklemelerini tavsiye ederek, tercih haklarını kendi iradelerine bırakıyoruz”

YAHŞİHAN’A PARANTEZ AÇTI

“Ancak Yahşihan’da bir parantez açıyorum Yahşihan’da göreve geldiğinde kendinden olmayana zulüm eden mevcut Başkan’ı desteklememenizi tavsiye ediyorum. 2019’da göreve geldiğinde kendini desteklemeyenlere adeta intikam alırcasına davranan, iş yerleri ve evlerinin sularını kesip makamını vatandaşa sopa gibi kullanan bunu bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum, mevcut başkanı tekrar seçmemenizi öneriyorum. Tüm destekçilerimize saygı, sevgi ve hürmetle selamlarımı iletiyorum” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x