Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Domain Nedir Ne İşe Yarar?

Her web sitesinin bir domain i vardır ve bu domain o siteye özeldir. Domain ya da alan adı olarak anılmaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her web sitesinin bir domain i vardır ve bu domain o siteye özeldir. Domain ya da alan adı olarak anılmaktadır. Domain bir web sitesinin fiziksel adı olarak kabul edilmektedir. Bir domain sadece o domainin sahibi tarafından erişebilecek ve kullanılabilecek bir harf sayı ve semboller birleşimidir. İyi bir domain seçimi web sitesinin performansını önemli bir noktada etkileyecek şekilde öneme sahiptir.

Domainin iyi seçilmiş olması ve alındıktan sonra değiştirilemiyor olmaları da domain pazarında bir talep oluşmasını ve bu pazarın canlı ve kazançlı olmasını sağlamaktadır. Ancak bu tür hizmetler bilinen ve güvenilir yerlerden alınmalıdır. Domain Merkezi olarak sitemizde hem güvenilir hem de özenli şekilde hizmet almanız sanal arazimizi güzel şekilde yükseltmeniz sağlar. Uygun fiyatlı web hosting için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Hosting Nedir Ne İşe Yarar?

Hosting diğer bir adı ile barındırma olarak geçmektedir. Internet siteleri de normal hayattaki gibin sana halinde belli bir alan üzerine kurulurlar. Bir internet sitesini yayınlamak için gerekli olan sanan araziye hosting denilmektedir. Web sayfanıza ait tüm dosyaların yılın 365 günü bir bilgisayarda saklanması ve erişime açık tutulması hizmetine hosting denilmektedir.  Ayrıca sunucu hizmetleri bakımından da sitede bilgi verilmektedir.

Fiyat performans hosting araştırmaları yaptığınız takdirde bunun önceliği güvenilir ve özenli kurumlar bulma yönünde olmasına dikkat etmektir. Domain Merkezi sitesi olarak sizlere en iyi hosting hizmeti verecek olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x