Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSpor

Egemenlik Halter Turnuvası yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Halter İl Temsilciliğinin 2014 yılı faaliyet programında yer alan Egemenlik Halter Turnuvası Başpınar Halter Salonunda yapıldı.
BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATILDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen Egemenlik Halter Turnuvası küçükler, yıldızlar, gençler kategorilerinde 15 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; İlimizde halter branşında ulusal ve uluslar arası arenada birçok başarıya imza attıklarını ifade etti. Ünlü son olarak uluslararası arenada 2013 yılında ilimiz sporcularından Yasemin Keskin’in Avrupa 2.’si olduğunu belirtti.
DİKMEN’E BAŞARI DİLEĞİ
19-23 Nisan 2014 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliklerine ilimizi temsilen katılan 77 kg Ali Eren Dikmen’in en iyi şekilde ilimizi temsil edeceğini söyleyen Ünlü sporcuya başarılar diledi. Ünlü, konuşmasının devamında ulusal ve uluslar arası arenada başarılarda emeği olan antrenörler Cemal Boyacı, Serkan Sarıyıldız ve fahri antrenör Hayrettin Kurnaz’a teşekkür etti ve turnuvada dereceye giren sporculara başarılar diledi.

Başa dön tuşu