Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

İlk ve tek çocuk bayramı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında “Sevgili çocuklarımıza, dünya üzerindeki ilk ve tek bayramlarında neşeli, huzurlu ve başarılarla dolu bir hayat dilerim” diyerek bayramlarını kutladı.
EN DEĞERLİ VARLIKLAR
Belediye Başkanı Uyar, mesajında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu ifade ederek, bugünü Türk çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarının gençleri ve büyükleri olan çocuklara verdiği önemin en güzel göstergesi olduğunu belirtti. En değerli varlıklar olan çocukların, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesi olduğunu da ifade eden Başkan Uyar mesajda şu ifadelere yer verdi;
TEMEL AMACIMIZ GELECEK NESİL
“Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğine yön verecek güçlü bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasındadır. Bizlere düşen görevde, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim edebilmektir. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini ve Bahşılı’sını emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.

Başa dön tuşu