Asayiş

EMNİYET DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İki ayrı kişiyi toplamda 320 bin TL dolandırdığı iddia edilen zanlı Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine müştekiler A.R. ve Y.S.’nin,100 bin TL ve 220 bin TL olmak üzere toplam 320 bin TL dolandırıldıklarını belirterek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı. Müştekiler tarafından belirtilen eşkâldeki şüphelinin tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, kaçış güzergâhları üzerindeki güvenlik kameraları ve KGYS görüntüleri incelenerek Şüpheli A.A. kısa sürede yakalandı. Şüpheli A.A. işlemleri ardından çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Ülkemizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” şeklinde ifade edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu