Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Emniyet egzersizde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü Çat Kapı Masa Başı Egzersiz Projesi bu kez Emniyet Müdürlüğü’nün kapısını çaldı. Emniyet personeli konferans salonunda masa başı egzersiz hareketlerini öğrendiler ve uyguladılar.

380 kişi katıldı

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun şunları söyledi; “Emniyet Müdürlüğüne çat kapı yapılarak Emniyet Müdürlüğü personeline masa başı egzersizleri uygulamalı olarak gösterilmiştir. Uzun süre masa başında çalışmanın insan vücudunda ne gibi kas iskelet sistemi hastalıklarına neden olduğu anlatılmış olup, masa başında yapılacak olan egzersizlerle bu hastalıklara yakalanma riskini azaltabilecekleri noktasında farkındalık oluşturulmuştur. Akabinde alınan GSM numaralarını günlük kurumsal SMS hattımızda hatırlatma mesajı bir ay boyunca atılacaktır. Son yaptığımız eğitimlerle ulaştığımız kişi sayısı 380 e ulaşmıştır. Çat kapı masa başı sağlık ekibimiz, tüm hızıyla kamu ve özel kurum ve kuruluşlara eğitim vermeye devam edecektir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu