Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Hep birlikte başaracağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin yeni Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin tüm milli eğitim camiasının üyelerine mesaj gönderdi. Çetin, “Kırıkkale’nin her geçen gün gelişen ve değişin çehresini eğitim alanında da daha ilerilere taşıma arzusundayım” dedi.

Ciddi ve ağır bir sorumluluk

Çetin mesajında şu ifadelere yer verdi; “Anadolu’muzun güzel ve şirin kenti Kırıkkale İline İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmış bulunuyorum. Tarih, kültür, sanayi ve bilimin birleştiği, önemli bir şehir olan Kırıkkale’ye hizmet sunma imkânı bulduğum için mutluyum. Bu görevin sorumluluğunun ne kadar ağır ve bir o kadar da onur verici olduğunu biliyorum. Bu onurlu ve kutsal eğitim hizmeti önemli, ciddi ve ağır bir sorumluluk gerektirmektedir. Sizlerin destek ve gayretleriyle eğitim sorunlarımızı çözeceğimize, yapacağımız eğitim çalışmalarında başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum

Başarının sırrı organizasyon kültürüdür

Başarının sırrının organizasyon kültürü olduğu inancıyla; herkesin katılımını öngören sürekli bir gelişmeyi hedefliyorum. İnsan kaynağı bir kurum için en değerli hazinedir. Başarının ekip çalışması, karar alma sürecine katılım, diyalog ve iletişimle gerçekleşeceğine inanıyorum. Günümüzde teknoloji çok hızlı gelişse de eğitimin mihenk taşı eğitimcilerdir. Eğitim alanında büyük mesafeler kaydeden ilimizi, hep birlikte fedakâr ve özverili çalışmalarla daha büyük başarılara taşımak en büyük amacımızdır. Daha önce görev yapan idareci arkadaşlarıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızı da tüm eğitim çalışanları,  kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde, onların destek ve katkılarıyla başarıyla sürdüreceğimize inanıyorum. Sizlerin rehberliğinde, kıymetli velilerimizin katkıları, sevgili öğrencilerimizin ciddi gayret ve çalışmaları ile ilimizde eğitim öğretim hizmetlerini layık olduğu seviyeye ve istenilen düzeye çıkaracağımıza inanıyor, sağlık ve başarı dileklerimle, sevgi ve saygılar sunuyorum”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu