Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Emniyetten teçhizat tanıtımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından teçhizat ve ekipman sergisi açıldı.

 

TEÇHİZAT VE ARAÇ-GEREÇ SERGİSİ AÇILDI

Vatanın ve devletin yılmaz bekçileri, aynı zamanda huzurun ve güvenin de teminatı olan kahraman Türk Polisi, 174’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor. Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından teçhizat ve ekipman sergisi açıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde açılan sergi de emniyet mensuplarının kullandığı araç-gereç, teçhizat ve elektronik ekipmanlar görücüye çıktı. Sergide modern yeni araç-gereçlerin yanı sıra silahlar dikkat çekti. Sergide vatandaşlara kriminal, bomba imha ve asayiş alanlarında kullanılan araç-gereçlerin yöntemleri anlatıldı.

SERGİ ZİYARETE AÇILDI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla açılan sergiyi gezdi. Sezer ve Saygılı, İl Emniyet Müdürlüğü girişinde açılan ve polisin kullandığı ekipmanların yer aldığı sergiyi ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’dan bilgi aldı.

POLİSİMİZİN KABİLİYETİNİ GÖRÜN

Vali Sezer, “Burada polisimizin kullanmış olduğu kabiliyeti görme imkanımız var. Tekrar Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü kutluyoruz. Hayatımızın her alanında yapmış oldukları başarılı çalışmaların devamını diliyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x