Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

En büyük mükafat vatandaşın duasıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale siyaset tarihinde bir rekora imza atarak 50 bin 577 oyla başkan seçilen Mehmet Saygılı, seçim bürosunda tebrikleri kabul etti.
KIRIKKALE TARİHİNDE BU ZAMANA KADAR BÖYLE BİR OY ALINMADI
Saygılı, “Değerli hemşerilerim Elhamdülillah güzel bir seçim yaşadık. Kimsenin kalbi kırılmadan gayet medeni bir ortamda geçti. Ufak tefek aksaklıklar olsa da rabbim bizi mahcup etmedi. Kırıkkale halkı bizim üzerimize büyük bir emanet verdi. Büyük bir vebal verdi. Allah izin verirse bu emaneti en iyi şekilde taşımak için üzerimize düşen bütün görevleri eksiksiz yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tabi seçim sürecinde pek çok şey yaşandı. Bütün herkes bize karşı birleşti. Her türlü oyunları oynadılar her türlü iftiraları attılar. Ama Elhamdülillah vatandaşımız; Kırıkkale halkı çok şükür onlar itibar etmedi. Kırıkkale’nin tarihindeki belediye başkanlığı seçimindeki en yüksek oyu verdi bize. Kırıkkale tarihinde bu zamana kadar böyle bir oy alınmadı.
BİZLER KIRIKKALE SEVDALISIYIZ
Rabbime sonsuz şükürler ediyorum ki; bize bu imkanı verdi. Ben biliyorsunuz verdiğim sözü unutmam. Dedim ki; ‘eğer Allah bize AK Parti’den aday olmayı nasip ederse partimin bu zamana kadar yerel yönetimlerde almış olduğu en yüksek oyu alacağım.’ Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bunu bize nasip etti. Tabiî ki sizlerin desteğiyle. Ben her birinize tekrar teşekkür ediyorum. Bizler Kırıkkale sevdalısıyız. Hiç kimsenin şahsi şeyleriyle uğraşmayız. O manada da hiçbir gayri demokratik dayatmaya boyun eğmeyiz. Bizim hesabımız belli. Gönül rahatlığıyla söylediğim şudur; ‘Öncelikle Allahın rızasını kazanmak ve sonra siz Kırıkkale halkımızın takdirini kazanmaktır.’ Bu manada elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
BİR İKİ GÜN İÇİNDE MAZBATAMIZI ALACAĞIZ
Allah izin verirse biz oraya hizmetkar olmaya geldik. O koltuklar bizim şahsımıza bir şey katmaz. O koltukların emanet olduğunun bilincindeyiz. Rabbim nasip ederse bize verilen süre içerisinde Kırıkkaleli hemşerilerimizin takdirini kazanabilirsek, onlara ‘Allah razı olsun’ dedirttirebilirsek, alacağımız en büyük mükafat odur. Allah izin verirse bir iki gün içinde mazbatamızı alacağız. Şuanda bizim almış olduğumuz oy çok yüksek biliyorsunuz. Fakat yinede oralar da hileler, hurdalar yapılmış. Bazı sandıklarımızda itirazlarımız var. Yani biz kazanan taraf olarak itiraz ediyoruz, kaybeden olarak değil. Onlara da tekrar bakılacak. Bir iki gün içinde Allah nasip ederse mazbatamızı alırız. Alır almaz da inşallah Kırıkkale halkı için bu millet için çalışmaya Bismillah der başlarız. Şuan şükür zamanıdır. Rabbime sonsuz şükürler ediyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu