Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Engelli parkı müjdesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı engellilere müjde verdi. Saygılı ayrıca engellilerin şehir içerisindeki yaşamlarını kolaylaştıracak birçok yatırım ve uygulamaya imza atacaklarını söyledi.
TÜM DERNEKLER KATILDI
Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç öncülüğünde Engelliler ve Dostları Derneği Başkanı Bülent Yıldız, Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü Başkanı Recep Dağdelen ve dernek üyeleri ile Başkanlık makamında görüşen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kendisinin engelli derneklerini ziyaret etmeyi planlarken bu ziyaretin gerçekleştiğini dile getirdi.
PROJE ÇALIŞMASI BAŞLADI
Engelli Çocuk Parkını yapmaya hemen başladıklarını söyleyen Sayın Saygılı, “Tüm engelli dostlarımıza engelli çocuk parkının müjdesini veriyorum. Park projesi başladı ve yakın zamanda Kırıkkale’mize kazandırılacaktır. Ayrıca temsil açısından bir engelli kardeşimiz Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Bundan sonra temsil noktasında tüm engelli dostlarımız Erkoç’la görüşebilirler ve sorunlarını iletebilirler” dedi.
SÖZ YERİNE GETİRİLDİ
Engelliler ve Dostları Derneği Başkanı Bülent Yıldız’da Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Saygılı’ya tebrik amacıyla geldiklerini söyledi. Seçim öncesi Saygılı’yı ziyaret ettiklerini ve temsil konusunda talepte bulunduklarını kaydeden Bülent Yıldız bu sözün yerine getirildiğini ve engellilerin artık Kırıkkale Belediye Meclisinde temsil edildiğini belirtti. Yıldız ve dernek üyeleri ziyarette Başkan Saygılı’ ya taleplerini söylediler.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu