Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Erdal Darıcı 30 Yıldır Hizmet Ediyorum(Video)

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli iş adamlarından Erdal Erdoğan Arıcı, MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Başvurusunu merkez ilçe başkanlığına yapan Darıcı 30 yılı aşkın bir süredir ülkücü camianın neferi olduğunu, bu neferliğe devam etmek istediğini söyledi.30 yıldır hizmet ediyorum
Kalabalık bir kitle ile parti binasında başvuru yapan Darıcı sloganlar eşliğinde başvuru dosyasını teslim etti. Evrakları incelenen ve başvurusunu engelleyen bir durum tespit edilmeyen Darıcı Milliyetçi Hareket Partisi’nin askeri olduğunu, 30 yılı aşkın bir süredir hizmet ettiği ülkücü camianın neferi olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini söyledi. Darıcı ayrıca ülke durumunun ülkücü camiaya ihtiyaç duyduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik içinde memleketimiz için çalışacağız dedi.

Hayırlı olsun
Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camianın çeşitli birimlerinde yıllarca görev aldığını ve şimdi de meclis üyeliği görevine talip olduğunu belirten Darıcı bu göreve layık görüldüğü takdirde elinden gelenin en iyisini yapacağını ve vatan, bayrak, ülkü şiarı ile gece gündüz çalışacağını söyledi. Darıcı’nın başvurusu sırasında onlarca partili ise sloganları ile Darıcı’ya ve partiye destek verdiler. Başvurunun ardından Beraberindeki Kalabalık Partililerle Birlikte MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğanı Ziyaret etti. Pekdoğan Aday Adaylığının hayırlı olmasını dileyerek Darıcı ‘ya başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu