Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Ders vermenin zamanı geldi’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “Ders vermenin birinci şartı ders almaktır. Hiçbir konu yoktur ki ders alınmadan ders verilebilsin” dedi.‘HATALARIMDAN ARINARAK ADAY OLDUM’
Pekdoğan, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına da değindiği yazılı açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu; “Seçim ofisimizin açılışında hemşerilerime beni neden tekrar seçmedikleri konusunda kendimi sorguladığımı anlattım. Sahiden de Kırıkkale sokaklarında, misafir olduğum ortamlarda beni açık açık eleştirmelerini ve hatalarımı söylemelerini istedim. Hepsini duydum, öğrendim ve öz eleştiri yaparak hatalarımdan arınarak aday oldum. Bir de bu süreçte şunu gözlemledim; benden sonra oy verdikleri partiden, kişiden, kişilerden hemşerilerim pişmanlık içindeydi.

‘ŞEHİR İHMAL EDİLMİŞTİ’
Pişman olmaları için bir neden değil çok nedenler vardı. Şehir ihmal edilmişti. Hizmetler neredeyse yok denecek kadar azdı. İşsizlik almış başını gitmişti. Huzur ve güven ortamı yok olmuştu. Nüfusunun büyük çoğunluğunu oluşturan emeklilerimiz ciddi sıkıntılar içindeydi. Saydığım sadece birkaç madde. Saymaya devam edersek saatler yetmez, günler yetmez.  Dertler bu kadar çokken, şehrin yöneticilerinin, milletin vekillerinin bırakın çözüm çabası aramasını ayaklarına giden vatandaşı bile dinlemediklerine şahit olduk.  Bu nedenle seçim startı verirken “ders alanların ders verme zamanı” dedim. Hep beraber dersler aldık hep beraber ders vereceğiz.

‘HİZMETE ZAMAN BULAMIYORLARMIŞ’
Ülke gündemi ortada; Rüşvetler, karanlık ilişkiler ve utanmazca rüşvet alanları savunan bir hükümet yapısı. Görüyoruz ki vatandaşla ilgilenmeyenler akçeli işlerle meşgul olduklarından vatandaşa hizmete zaman bulamıyorlarmış. Bütün ülke bu zalimlere, haramilere ders verecektir. Kırıkkale’de söylediğim söz bugün ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşmasının da gerekli ifadesidir. Evet ‘ders alanların ders verme zamanı’ gelmiştir”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ÖZ KESKİN
ÖZ KESKİN
30 Aralık 2013 14:40

KESKİNLİYİM OYUMDA MAHİR YILMAZ

fatih can
fatih can
Reply to  ÖZ KESKİN
30 Aralık 2013 17:13

ayıp olmasın ama nerden keskinlisin anadan mı babadan mı….

Başa dön tuşu