Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AsayişGündem

Esnafa ‘nizami park’ bilgilendirmesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, kent merkezindeki esnafları ziyaret ederek park kuralları hakkında bilgilendirmede bulundu.

SÜRÜCÜLERİMİZ PARK KONUSUNDA DUYARLI OLMALI

İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, merkezde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek en çok şikayet edilen konulardan biri olan; hatalı araç parkı hakkında bilgilendirme de bulundu. Birçok yerleşim biriminde olduğu gibi Kırıkkale’de de yolların yetersiz olması nedeniyle park sorunlarının yaşandığını ifade eden Çorumlu, park yasağına uymayan sürücülerin trafik akışını engellediğini ve cezai işleme maruz kaldığını söyledi. Genel kazaların içinde, yayaya çarpma kazalarının da çoğunlukta olduğuna dikkat çeken Çorumlu, sürücülerin park konusunda duyarlı olmasını istedi. Trafik ekiplerinin rutin bir şekilde denetimlerini sürdüreceğini ifade eden Çorumlu,  nizami durma, duraklama ve park etme kuralları hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x