Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Sanayi Sitesi Arsası Kamulaştırılıyor

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesinin yeri taşınacağı ve inşaası TOKİ tarafından yapılacak olan yerin Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde acele kamulaştırılmasının yapılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile karar resmi gazetede yayınlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesinin yeri taşınacağı ve inşası TOKİ tarafından yapılacak olan yerin Kırıkkale Belediyesi öncülüğünde acele kamulaştırılmasının yapılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile karar resmi gazetede yayınlandı.

ŞEHRİMİZE VE SANAYİ ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Proje ile sanayi sitesi şehir merkezinden kaldırılarak çevre yolunda Kırıkkale Belediyesi´nin de arsasının bulunduğu yere, TOKİ tarafından inşa edilecek Modern Sanayi Sitesine taşınacak. Başkan Mehmet Saygılı, başka şehirlerde de bunun örneğinin olduğunu söyleyerek, “Burada özellikle vurgulamak istediğimiz sektörün içinde olan, bu işi yapanlar buradan yer alabilecekler. Dışarıdan başka kimse giremeyecek. Şehrimize ve Sanayi esnafımıza hayırlı olsun.”dedi.

 RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayınlanan kararda şu ifadelere yer verildi; “Kırıkkale İli, Merkez İlçe, Aşağımahmutlar Mahallesinde bulunan ve ekli harita ile koordinat listesinde sınırları ve kamulaştırma bilgileri belirtilen taşınmazların, küçük sanayi sitesi yapılması amacıyla Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27´nci maddesi gereğince karar verilmiştir” denildi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x