Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşetSiyaset

‘Hastalıklardan kurtulalım’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YÖRESEL SANATÇILAR VE AHMET ŞAFAK’IN SAHNE ALDIĞI ŞÖLENE BİNLERCE KIRIKKALELİ AKIN ETTİ.
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen Kadın ve Gençlik Şöleni muhteşem bir atmosfere ev sahipliği yaptı. Yöresel sanatçıların yanı sıra Ahmet Şafak’ın sahne aldığı şölende konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Pekdoğan, “Biz bir hastalıktan kurtulalım diye gayret ediyoruz” dedi.
‘MAZLUMUN SESİYİZ’
17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen şölene akın eden Kırıkkaleliler muhteşem bir atmosfer yarattı. Şölenden saatler önce salona gelen Kırıkkaleliler, sahneye yakın durabilmek için birbirleriyle yarıştılar. Şölen Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek’in konuşmasıyla başladı. Tunçbilek, “Bu coşkunun ve cesaretin burçları Allah’tan gayrısına kulluğu reddeden secdeden başka bir şey düşünmeyen bir zihniyetin mensuplarıyız. Türk milletinin ülküsünü temsil eden ölüm karşısında geri adam atmayan bir geçmişin temsilcileriyiz. Diz kabakları matkapla delinip, ayakları jiletle kesilen ve sonrada ciğerleri pompayla şişirilip pencereden atılarak şehit edilen Dursun Önkuzu’nun dava arkadaşlarıyız. Unutmayınız ki ülkücü hareket mazlumun sesidir. Hiç sönmeyecek milli haykırışıdır. Milli kimliğin milli onurun milli bağımsızlığın sembolüdür.  İşte ülkücü hareket işte Türk gençliği buradadır. Dava aşkıyla dosta gülen düşmana korku salmaktadır.
‘Hastalıklardan kurtulalım’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 
‘…SANDIĞA GÖMME SEÇİMİ OLACAK’
Öncelikle 8 Mart Dünya katınlar gününü kutlamak isterim. Önümüzde ki 30 Mart tarihinde ülkemiz bir seçim yaşayacaktır. Bu seçim bir yaşam seçimi olacaktır. Türkiye Cumhuriyet’inin zekasını büyük önem taşıyan hayati bir seçim olacaktır. Bu seçim ülkemizi bölmek isteyen bölücü hainlerin onların mecliste ki siyasi uzantılarının ve hükümet içinde ihanet ortaklarının başımızdan defolup gitmesi seçimi olacaktır. Bu seçim Türk milletine, Türk Milliyetçilerine düşmanlık besleyip devlet dairelerinden TC’yi kaldıranların ve Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan zihniyeti sandığa gömme seçimi olacaktır” şeklinde konuştu.
‘SİZLERE GÜVENİYORUZ’
MYK Üyesi Halil Öztürk ise yerel seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülke bağımsızlığını korumak için ve milli birlik yapısının bozulmaması açısından tarihi önem taşıyan bir seçim olduğunu ifade ederek, “Selahattin Demirtaş şöyle diyor “Biz 30 Mart’tan sonra özerklik ilan edeceğiz” diyor. Başbakan ve Beşir Atalay bunların önünü açıyorlar. Biz sizlere güveniyoruz, biz bu ülkeyi kolay kazanmadık ki masa da kimseye vermeyiz. Hiç kimse Beşir Atalay, Başbakan Erdoğan, Bebek katili Abdullah Öcalan ve kandil bunu böyle bilsin. MHP’nin genel başkanı Devlet Bahçeli ve tüm dava arkadaşlarımı buna izin vermeyecektir. Ben inanıyorum 30 Mart’ta bunlara öyle bir tokat atacaksınız ki bunlar geldikleri gibi geri gidecekler. Ben Mustafa Pekdoğan’ı sizlere emanet ediyorum” dedi.
‘İSTEDİNİZ GELDİK’
Behzat Kürkçü, Ersoy Savaş, Mehmet Erdurucan ve Taner Olgun’un sahne almasının ardından konuşma yapan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “Öncelikle bugün bu bereketli günde, onurlu günde davet edip de içeriye alamadığımız ve tekrar evlerine dönen hemşehrilerimden özür diyorum. Allah nasip ederse geldiğimiz zaman artık içine sığabileceğimiz mekanlar oluşturacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar günüydü dolayısıyla gençlerimizle hep beraber bir araya gelerek bir bütün ve gönül muhabbeti yapalım diye katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Aslında bizler neyi yapıp yapmayacağımızı sizlerde bizim neyi yapıp yapmayacağımızı çok iyi biliyorsunuz. Çünkü 99’da gelirken 14 projeyi imzalayarak meşhur olan ıslak imzamla yapmazsak haber olmaz demiştik. 114 tane proje üretmiştik. Aradan geçen yıllar yeniden 10 yıl sonra siz bizi bizde sizi anladık ve yine yan yana omuz omuza geldik. Niye geldik istediniz geldik. Niye geldik tamamını bitirmek için geldik” diye konuştu.
GÜNEŞ ENERJİSİ KURTULUŞ OLACAK
Pekdoğan: Şunu söylemeden geçemeyeceğim bazı konularda yapamayanlar yapacaklarımla erkenden karalama durumuna başlamışlar. Biliyorsunuz önemli projelerimizden bir tanesi şehrin içme suyu problemi 99’da geldiğimde suyu içirecektik ama projenin yanlış olmasından dolayı içiremedik. 2004’dede dedim ki ben içiremedim gücüm yetmedi. Zamanın Başbakanı şimdinin Cumhurbaşkanı biz 4 ay içinde suyu içiririz demişti. Geçen hafta Başbakan geldi. Biz suyu içiririz diyor. O maliyeti bilmeden o hesabı bilmeden yanlışlıkla evlerine giren ayakkabı kutularını veya çelik kasalara benzemiyormuş. Maliyet çok yüksek kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz. Nerden güneşten güneş enerjisinden ürettiğimiz zaman suyu hem temiz hem de yüzde 50 iskontolu verebileceğiz” dedi. Pekdoğan’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Konuşmanın ardından Ahmet Şafak sahneye çıktı. Şafak tüm Türkiye’ye mal olmuş bestelerini seslendirirken, salonda tam anlamıyla şölen havası esti. Şölen gece geç saatlere kadar sürdü.
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu