Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İsmail Bildik ”Hodri Meydan”

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada partisine hedef alan senaryo ve söylentilere yönelik tepkisini dile getirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik yaptığı açıklamada partisine hedef alan senaryo ve söylentilere yönelik tepkisini dile getirdi.

HODRİ MEYDAN
MHP’nin Türkiye demokrasisinde saygın bir parti olduğunu belirten İsmail Bildik Kırıkkale MHP teşkilatı ve Türkiye’deki MHP camiasının kurulmak istenen tuzaklara karanlık senaryolara 14 Mayıs seçimlerinde tokat gibi cevap vereceğini ifade etti.Bildik açıklamasında “Milliyetçi Hareket Partisi’ne zincir vurmak, kement bağlamak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi değildir. Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının, sürekli gündemde tutulan karanlık senaryoların müellif ve müteahhitlerinin, zamanı geldiğinde hem vallahi, hem billahi burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir.”diyerek hodri meydan dedi.

Bildik açıklamasının devamında “Kötüleri ve kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Yok öyle üç kuruşa beş köfte, saman altından su yürütüp saklandıkları deliklerden bağrımıza taş atanların yakasından bizzat büyük Türk milleti tutacaktır. Millet kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş Milliyetçi Hareket Partisi’ne duasıyla, desteğiyle, dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, boş yere hesap yapmasın. Milliyetçi Hareket Partisi, içinde milletin olmadığı, milli ve manevi değerlerin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, aslını inkâr etmez, etmeyecektir.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x