Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Bildik: “Biz sahadan hiç çıkmadık ki”

MHP'li Belediye Başkanı İsmail Bildik üçüncü dönem için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik üçüncü dönem için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Mart yerel yönetimler seçimlerinde MHP’den yeniden aday gösterilen ve üçüncü dönem için vira bismillah diyerek çalışmalarına başlayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. Başkan Bildik “Biz seçimden seçime değil her gün sahadayız” diye konuştu.

ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİNDE BULUNDU
Yerel seçim çalışmaları kapsamında Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve eşi ile birlikte pazar esnafını gezerek hem hayırlı işler diledi hemde güzel sohbetler yaptı. Bildik konuşmasında “Seçim geldi diye bu tür gezintilerimizi yapmıyoruz. On yıldır görevde olduğumuz günden bugüne kadar hem pazar esnafımızı geziyoruz, hem de Sulakyurt halkımızı ziyaretler yaparak sohbetler yapıyoruz. Bir arada olmaya devam edeceğiz. Bizleri bilenlere selam olsun, bilmeyenlerde bilenlerden sorsun. Esnaflarımız, halkımız bizden Belediyemizden memnun, bizde onlardan memnunuz. Sulakyurtumuz için son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
15 Şubat 2024 16:48

Selam Reis. Yolunda bahtında açık olsun. Rabbim hizmetini başarını başkanlığını daim etsin. Gazan mübarek osun yiğit reisim

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x