Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Birlik Beraberlik Mesajı Verdiler

Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti İl Başkanları Zafer Partisini Ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakını oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokrasi ve Atılım Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti İl Başkanları Zafer Partisini Ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP İl Başkanı Tolga Ersan, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, SP İl Başkanı Veysel Kutluca, Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz ve Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi, 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almıştı. Özdağ ve Kılıçdaroğlu 7 maddelik bir uzlaşı metni yayınlamış ve bu metinde Kaçak, Sığınmacı ve Göçmenlerin bir yıl içerisinde ülkelerine gönderilecek olması öne çıkmıştı. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, millet ittifakı üyesi partilerin il başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve paylaşımında “26.05.2023 tarihinde Millet İttifakının Kırıkkale İl Başkanları ve temsilcileri Zafer Partisi İl Başkanlığımıza ziyarette bulunmuşlardır. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde izlenecek yol ve seçim güvenliği hususunda istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x