Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Murat Ağırtaş’a bağımlılıkla mücadele ödülü

Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde ve Hayat Boşluk Kabul Etmez Bağımlılık İle Mücadele ve Eğitim Derneği tarafından 2023 yılı Bağımlılıkla Mücadeleye Gönül Verenler ödül töreni düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde ve  tarafından 2023 yılı Bağımlılıkla Mücadeleye Gönül Verenler ödül töreni düzenlendi.

KIRIKKALE’YE TEMSİL ETTİLER

Başkanlığını Kırıkkale eski Sağlık İl Müdürlerinden Dr. Mustafa Uzun’un yaptığı Hayat Boşluk Kabul Etmez Bağımlılık ile Mücadele ve Eğitim Derneğinin bağımlılıkla mücadeleye öncülük edenler için düzenlediği “2023 Yılı Bağımlılıkla Mücadeleye Gönül Verenler” Ödül Töreni, Ankara Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

murat-agirtasa-bagimlilikla-mucadele-odulu2.jpg

Törene Kırıkkale’den İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Sağlık Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve diğer ilgililer katıldı. Rektörlük 100. Yıl Salonu’ndaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sanatçılarının müzik dinletisi ile başladı. Daha sonra, derneğin tanıtım videosu izlendi. Program, açış konuşmalarıyla devam etti. 2023 yılı Bağımlılıkla Mücadeleye Gönül Verenler ödül töreni, yarınlarımızın umudu gençlerimizi tehdit eden ve en acımasız tuzaklardan biri olan bağımlılık ile mücadelede aktif ve etkin rol almış gönüllülerle bir araya getirdi.

“BU YARAYI SARMAK İÇİN HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Bakanlık olarak madde bağımlılığının yanında dijital bağımlılık, kumar bağımlılığı gibi birçok alanda çok önemli çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bağımlılığı hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok ciddi bir sorun olarak gördüklerini kaydeden Madak, bağımlılıkla mücadelede herkesin taşın altına elini koyması gerektiğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi bağımlılığın sadece bireyin değil ailenin de toplumun da yarası olduğunu vurgulayan Madak, “Bu yarayı sarmak için hep birlikte mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Hayat Boşluk Kabul Etmez Bağımlılık ile Mücadele ve Eğitim Derneği Başkanı Dr. Mustafa Uzun da bağımlılığın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir halk sağlığı sorunu haline geldiğine dikkat çekerek, derneğin yaptığı çalışmaları anlattı. Açış konuşmalarının ardından, bağımlılıktan kurtulan bireyler ve yakınları, başarı öykülerini katılımcılarla paylaştı. Konuşmaların ardından aralarında Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş’ın da bulunduğu isimlere Bağımlılıkla Mücadeleye destek verenlere teşekkür plaketi verildi. Törenle ilgili değerlendirmelerde bulunan Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan “Akademik olarak desteklerini esirgemeyen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e, Kırıkkale eski Vali Yardımcısı Mülki İdare Amiri Dr.Ayhan Özkan’a Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ve diğer tüm emeği geçen hocalarımıza katkılarını esirgemeyen tüm katılımcılara Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x