Manşet

Etiler Mahallesi Muhtarı Mahalleliyi Uyarıyor

Etiler Mahallesi’nde zamansız atılan çöpleri muhtar anons ve uyararak daha temiz bir mahallesi olunması isteniyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Etiler Mahallesi’nde zamansız atılan çöpleri muhtar anons ve uyararak daha temiz bir mahallesi olunması isteniyor.

Etiler Mahallesi Muhtarın  bu uyarısı zamanında çöpleri atan vatandaşların büyük takdirini kazanıyor. Çöpleri toplayanlarında insan olduğunu belirten Mahalle sakinleri, “Mahallede çöp toplama saatleri var. Fakat bazı insanlar  çöpleri zamnından çok önce çöp toplama alanına atıyorlar. Buda hem çevreye hemde insan sağlığına zarar veriyor.”dediler.

Çöpler attıktan sonra kedi ve köpek gibi hayvanların çöpleri dağıttığını belirten Mahalle sakinleri, “atılan çöpler her tarafa dağlıyor. Buda çirkin bir görüntü oluşturuyor. Buda hem çevreye hemde insan sağlığına zarar veriyor. Lütfen muhtarımıza kulak verelim. Mahalleyi en güzel mahalle yapmak için elimizden geleni yapalım”

Etiler Mahallesi Muhtarı Zekeriya Korkmaz, “Saygıdeğer Etiler mahallesi sakinleri bu gün cadde ve sokakları dolaştım sizden rica ediyorum çöpleri saatinden önce dışarı koymayalım hala uyarılara uymayan mahalle sakinlerimiz var zabıta ekipleri sahada cezai işleme maruz kalmayın artık denetim sıklaşacak uyarı ve anoslar dikkate alınmıyor hep birlikte elele temiz bir mahalle için sizden ricam çöp saatlerine uyalım saygılarımla”

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
vatandaş
vatandaş
21 Mayıs 2024 13:38

ara sokaklardan getirip cadde üzerine atıyorlar. ve milletimiz pis yediği her şeyin ambalajını yollara atıyorlar. Temizlik imandan gelir derler. bunlarda ne iman var ne din. ve milyonluk konutların balkon suları cadde, sokaklara akıyor belediye hiç çalışma yapmıyor. evinde oturan temizde o yolu kullanan yayalar araçlar pis mi. aracı yıkayıp eve geliyorum. yolda ki pis sulardan eve gelinceye kadar yine kirleniyor.Belediyeden çözüm bekliyoruz.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x