Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Geleceğini Sen Seç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Keskin Meslek Yüksekokulu’nun öğrencileri kariyer hedeflerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediği Kariyer Haftası Etkinlikleri kapsamında 10-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında Mezun Söyleşileri Kariyer Buluşması yapıldı.

HABER: YELİZ ERDEM 

7 farklı programdan 12 kariyer sahibi mezun çevrim içi olarak 1. ve 2. sınıf öğrencilerle tecrübelerini paylaştığı söyleşilere Keskin MYO Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Fikriye Sezer, akademik personeller ve öğrenciler katıldı.

Çevrim içi söyleşilerde Elektrik Programı’ndan mezun öğrencileri Mesut Kartal ve Faik Tanrıverdi, Çocuk Gelişimi Programı’ndan mezun öğrencilerimiz Beyza Nur Önal ve Başak Polat, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’ndan mezun öğrenciler Yiğit Korkmaz ve Amine Tansel, Pazarlama,  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programlarından mezun öğrenciler Berat Erkök ve Mustafa Kutluca, İnsan Kaynakları Yönetimi Programı’ndan mezun öğrencileri Reyhan Sözdinler ve Mina Cantürk ile Yerel Yönetimler Programı’ndan mezun öğrenciler Metin Elveren ve Simanur Erentuğ konuşmacı olarak yer aldı.

6 söyleşinin gerçekleştirildiği Mezun Söyleşileri ve Kariyer Buluşması’nda mezunlarımız, öğrenciler ve hocalar ile bir araya gelme fırsatı buldu. Karşılıklı mesleki tecrübelerin paylaşıldığı ve sektörel gelişimin nabzının tutulduğu oturumlarda, mesleki alanda merak ettikleri soruları ilk ağızdan öğrenme fırsatı yakalayan öğrenciler, kariyer planlaması, DGS, çalışma koşulları, mesleki gelişim, akademik çalışmalar, sektör destekli iş ve staj imkânları, örnek iş başvurusu deneyimleri, mezuniyet sonrası iş yeri açma ve girişimcilik fırsatları, mülakat teknikleri gibi konularda bilgi sahibi oldu.

Keskin MYO Müdürü Doç. Dr. Alper Gürer, konuşmacılara öğrencilere verdikleri değerli bilgiler dolayısıyla teşekkür ederek başarılar diledi.

Keskin MYO Kariyer Etkinlikleri “Geleceğini Sen Seç” programı ile devam ediyor. 22 Mayıs’ta başlayan, tecrübeli isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik 27 Mayıs’ta sona erecek.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu