Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Gençler Pekdoğan’a projelerini sundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi Derneği, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek başarılar dilediler ve projelerini sundular.

PROJELERİNİ SUNDULAR

Türkiye’nin değişik illerinde öğrenimlerini sürdüren Kırıkkaleli gençlerin oluşturduğu Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi Derneği Genel Başkanı Murat Başer ve dernek üyeleri, Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı merkez seçim büromuzda ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular ve projelerini sundular.

GENÇ DOSTU BELEDİYECEİLİK

Ziyarette bir konuşma yapan dernek genel Başkanı Murat Başer, “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik programı tarafından desteklenen ‘Geleceğe Oy Ver’ projesiyle gençlerin karar alma süreçlerini desteklemek, mahalli idarelerin seçim çalışma usul ve esaslarını gözlemlemek, anketler, saha çalışmaları, toplantılar ve seminerler aracılığıyla Kırıkkale’nin demokratik katılım haritasını çıkarmak, genç dostu belediyecilik anlayışına katkıda bulunmak gibi çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

“HER FİKRE AÇIĞIZ”

Gençlerin kendilerini ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da, “Kırıkkale’den çıkıp farklı şehirlerde yükseköğrenimlerini sürdüren gençlerimizin bizleri ziyaret edip şehrimizin gelişimine katkı sunmaları bizleri çok memnun etmiştir. Bizim belediyecilik anlayışımız her türlü fikre açık, katılımcı bir anlayıştır. Bu manada destek veren her kardeşimize bizim desteğimiz de sonsuz olacaktır” dedi.

Başa dön tuşu