Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Gençlik Merkezi tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Gençlik Merkezi ilçeleri kapsayan bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret yerlerinden birisi de Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi oldu.FAALİYETLER TANITILDIGençlik Merkezi tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Ziyarete Merkez Müdürü Hadi Yalman ve merkeze bağlı gençlik liderleri katıldı. Yalman, Okul Müdürü Nusret Kılıç’a Kırıkkale Gençlik Merkezi hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Nusret Kılıç da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve müdürlüğe bağlı Gençlik Merkezinin çalışmalarını takip ettiklerini belirterek ziyaretten ve bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Gençlik Merkezi liderleri ile birlikte öğrencilere, faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Tamamen ücretsiz ve devlet güvencesinde olan bu faaliyetlerden öğrencilerin nasıl istifade edileceği anlatıldı.

YARIŞMAYA TEŞVİK

En güncel faaliyetlerin başında gelen ”Gençlerden Ecdada Mektup” yarışması hakkında bilgiler sunuldu. Ödüllü olan bu yarışmaya öğrencilerin katılmaları teşvik edildi.  Öğrenciler de bu yarışmaya katılacaklarını belirterek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. (Haber: Fatih GENÇER)

Başa dön tuşu