Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

‘Good Year’a gelmeden karar vermeyin’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünyanın en çok terhic edilen lastik markası Good Year’ın Ana Bayii açıldı. DERLAS Sahibi Abdullah Atakul, özellikle kış lastiği konusuna değinerek Kırıkkalelileri uyardı, “Good Year’a gelmeden karar vermeyin”

‘TÜM ÇEŞİTLERİ BULABİLİRSİNİZ’

Eski Sanayi Sitesi Dumlupınar Caddesi’nde hizmete açılan Good Year Ana Bayii DERLAS’ta, Good Year’ın tüm teknoloji harikası lastik modelleri bulunuyor. DERLAS Sahibi Abdullah Atakul, “Ana bayiimizde Good Year’ın tüm lastik çeşitlerine yer verdik.  Kırıkkaleliler artık istediği Good Year lastik çeşidini aynı noktadan alabilecek” dedi.

TÜM MARKALARIN TERCİHİ

Good Year’ın dünyanın en çok tercih edilen markası olduğuna işaret eden Atakul, “Goodyear Ortaklıkları -Otomobil üreticileri, en yeni modelleri için Goodyear lastiklerini tercih etmektedir. Yeni araç modeli oluşturma sürecinin erken aşamalarından itibaren başlayarak, Goodyear, teknoloji ve inovasyonu yönlendirmek üzere otomobil üreticileri ile birlikte çalışmaktadır. Goodyear, bu yeni araçları yeni bir performans seviyesine ulaştırmayı amaçlamaktadır. Bu performans özellikleri, fren mesafesinden çevresel etkiye kadar olan bir yelpaze içinde bulunmaktadır. Otomobil üreticileri yeni araç modelleri için Goodyear lastiklerini test etmekte, onaylamakta ve seçmektedirler. BMW, Audi, Mercedes, Rolls Royce, LandRover, Nissan, Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Peugeot, Ford, Opel, Renault, Saab, VW, Chrysler, Toyota, Skoda, Seat ve daha bir çok ptp mobil üreticileri Good Year’ı seçmektedir” dedi.

KIŞ LASTİĞİ ZORUNLU

Kış lastiğinin zorunlu olduğuna dikkat çeken Atakul, “Kış lastiğinin zorunlu olduğu döneme girdik. Kırıkkale’de zorlu olan iller arasında yer alıyor. Trafik ekipleri kış lastiği konusunda hassasiyet gösteriyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın kış lastiği konusuna önem vermeleri ve araç lastiklerini değiştirmeleri gerekiyor. Kırıkkaleli vatandaşlarımız kış lastiği tercihlerinde Good Year’a gelmeden ve araştırmadan karar vermesinler” dedi.

BU MODELLERE DİKKAT

Kış lastiği olarak Good Year’ın iki modelini tavsiye eden Atakul, bu iki lastiğin özellikleri hakkında bilgiler verdi; “Ultra Grip Performance 2 (Yüksek performanslı araçlar için testten geçirilmiş kış lastiği); Kaygan kış yollarında güvenli kavrama, Islak ve kuru zeminde iyi yol tutuşu, Yüksek kızaklama direnci ve Sessiz ve konforlu sürüş sağlıyor. Ultra Grip 8 (Mükemmel kar çekişi sunan kış lastiği); Karda daha kısa frenleme mesafesi, Kış yollarında ekstra kavrama, Artırılmış yol tutuşu ve Yüksek kızaklama direnci sağlıyor”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu