Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Hacılar Koyuncu Döneminde Hizmete Doydu

Hacılar Belediye Başkanı olmadan ve olduktan sonra belde için varını yoğunu ortaya koyan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Hak ve halkı için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hacılar Belediye Başkanı olmadan ve olduktan sonra belde için varını yoğunu ortaya koyan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Hak ve halkı için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

ASFALTA DOYDU

Tek tek verdiği sözleri yerine getiren Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Hacılar Beldesi yıllardır sıcak asfalt yüzü görmediği söylenen Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Hacılar ana yolu, yapılan gece gündüz çalışmalar sonunda toz ve çamurdan kurtulduğunu, asfalta doyduğunu söyledi. Yaklaşık 8 metre eninde ve parelel 1500 metre uzunluğunda bulunan  Hacılar Ana Yolu sıcak asfaltı,Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun başında bulunduğu 30 kişilik ekibin geceli gündüzlü çalışması sonunda kısa sürede bitirildi.Yaklaşık 2500 ton asfalttın kullandığını yolda, araç şoförleri  sanayi derdinden kurtularak rahat bir nefes aldılar. Yaklaşık 700 aracın geçtiği yolun ardından, beldede değişik alanlarda hummalı çalışmalar devam ediyor. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Bugün Hacılar Kasabamıza sıcak asfalt atılması hususunda emeğini ve katkılarını esirgemeyen saygıdeğer Milletvekilim Avukat Halil Öztürk beye kasabam adına sonsuz teşekkür ediyorum.Sayın Milletvekilim  Halil Öztürk,Hacılara hizmet yolunda durmadan, duraksamadan ve yılmadan mücadele edeceğime bir kez daha söz veriyorum. Hacılar hizmetin en iyisine layıktır.Her şey Hacılar için.Hayırlı olsun değerli hemşehrilerim.”diye konuştu.

HERŞEY HACILAR İÇİN

Hacılar Belediyesi kasabada bulunan kamuya ait metruk binaların temizliği ve tadilatı yapılarak canlandırılıyor. Yapılan çalışmalarla Belediye çalışanlarına ferah bir çalışma alanı oluşturarak kasaba halkına daha kaliteli hizmet sunabilmek amaçlanmaktadır. Metruk binanın belediye bünyesinde kullanılmak üzere tadilatı ve bakımı yapılarak hizmette açılması için çalışmalar sürdürülmekte olduğunu açıklayan Hacılar belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Hacılar Belediye Başkanı , “Hacılar halkı en iyisine layik. Hacılar için çalışmaya ve kalkındırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim için çalışma saati fark etmiyor. Uzun zamandır bakımsız olan kamuya ait metruk binaların temizliği ve tadilatı yapmaya başladık. Ayrıca çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu bir ilkin başlangıcı oldu. Binalar kullanılır duruma gelince hizmete sunacağız. Başkan Koyuncu, Burada amaçlanan atıl durumda olan yerlerin Yaşanabilir bir alan olarak düzenlenmesi kötü görüntünün ortadan kalkmasını sağlamaktır.”

BAŞ DÜŞMANIMIZ

Kovid 19’un Hacılar’da baş düşman ilan ettiklerini açıklayan Başkan Koyuncu, Hacılar’da kovidli hasta bulunmadığını belirterek, “Hacılarda vürise karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor . Kovide yakalanan ve temaslı olan hastalarımızı hiç yalnız bırakmadık. Onlar iyileşene kadar bir an bile teması kesmeyerek, hizmet ettik. Kasaba hariç bağlı köylerde dahi maske dağıtımı gerçekleştirdik. Kasabayı baştan aşağıya dezenfekte ettik. Koronaya karşı bütün ekiplerimiz geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor. Esnaflarımızı gezerek korona hakkında bilgilendirdik. Ev ziyaretlerinde maske, mesafe ve temizlik konusunda bilgi sağladık. 7’den 70 kadar bu mücadelede vatandaşlarımızla birlikte olduk.”

ARAÇ PARKI GENİŞLEDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hacılar Belediyesi’ne bir adet kepçe hibe edildi. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu bu konuda büyük gayret gösterdi. Koyuncu, “Yoğun gayreti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve  Kırıkkale Vali Yunus Sezer’in beylerin vermiş oldukları katlılardan dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ederim. Hacılarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz.

90 VATANDAŞ ÇALIŞIYOR

Hacılar Belediyesi istihdam adına önemli çalışmalara İmza atıyor. Belediye desteği ile 1 yıl önce açılan Tekstil Fabrikası gelişerek büyüyor, büyüdükçe Hacılar ve Kırıkkale Merkezinden işçi istihdamı sağlanıyor. Fabrikada 65 işçi ve 25 kursiyer olmak üzere 90 kişi çalışıyor. Muteks Tekstil fabrikası kuruluşunun 1. Yılını Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Başkan Yardımcısı Harun Şahinbaş ve Belediye Meclis üyesi Adnan Karataş ile kutladı. Firma sahipleri Murat Sepetci ve Aydın Sebetci ‘Bu tekstil fabrikasının kurulmasında ve gelişmesinde Başkanımızın büyük emekleri ve gayretleri var, vatandaşlarımızın evlerine ekmek götürmesine vesile oldular bizde onun önderliğinde daha da gelişecek ve yeni istihdamlar sağlayacağız’ dedi. Muteks Tekstil Çalışanlarıyla fabrikanın 1. Yıl kutlamalarında  bir araya gelen Başkan Koyuncu ‘Hacılar’da herkesin Başkanı olmaya ve işsiz kimse bırakmama  sözü vererek çıktığımız yolda doğru ve emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz Tekstil fabrikamızda bunlardan birtanesi, gerek Hacılar’da gerekse çevre belde ve köylerimizde herkesin evine ekmek götürmesi için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Hacılar Belediyesi; vatandaşların kamu ve özel sektörde, yurtiçi ve yurt dışında halen çalışan veya işe girişlerde istenen MYK belgesini alabilmesi için ücretsiz %100 Devlet destekli Mesleki Yeterlilik Sertifikası vererek vatandaşları nitelikli çalışan statüsüne kavuşturuyor. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu: Belge almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu yaptığı açıklamasında:”Saygıdeğer hemşehrilerimiz, dileyen tüm vatandaşlarımızın Nitelikli çalışan statüsünde MYK belgesine kavuşması için, Belediyemiz ve MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU (MYK) tarafından yetkilendirilmiş kuruluş İle ortak bir çalışması vardır. Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışan ya da çalışacaklardan zorunlu istenen MYK belgesini almak isteyen tüm vatandaşlarımıza kapımız açıktır. Başvuru yapmak için sizleri de güzel Hacılar’ımıza bekliyoruz.” dedi.

HACILAR TANZİM SATIŞI’NA KAVUŞTU

Kırıkkale’nin şirin ve hergün gelişmeye devam eden Hacılar Kasabası’nda  Hacılar Tanzim Satış Mağazası açıldı. Hacılar Tanzim Satış Mağazası Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun gayretleri ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün destekleriyle Hacılar Kasabası F Tipi Cevazevi Kavşağı yerinde halk ile buluştu. 5 bin metrekare alana kurulan mağazanın 450 metrekaresi kapalı alandan oluşuyor. içinde temel gıda maddesi, temizlik, şarküteri, kasap, içecek, çocuk ihtiyacı, manav, ve binlerce üründen oluşuyor. Hacılar Tanzim Satış Mağazası sadece Hacılar halkına hizmet vermeyecek. Bunun yanında Karakeçili, Karaahmetli ve Kulu makası üzerinden Kırıkkale ve diğer illere giden bütün vatandaşlara hizmet etmenin haklı gururunu yaşayacak.  Mağazada dinlenme  alanlarının yanında çocukların rahatça oynayacağı parklarda bulunacak. Doğa ile bütünleşecek parkta insanlar bir taraftan alışveriş yaparken, diğer taraftan dinlenerek yorgunluklarını atacaklar. Mağazada 20 TIR park yeri yanında 50 otomobilin rahatlıkla girebileceği park alanından oluşuyor. Hijyenik ve temizliğin ön planda olduğu mağazada Korona Virüs tedbirleri harfiyen uygulanıyor. Yaklaşık 20 elamandan oluşacak mağazada sabah 09.00’dan akşam 10.00’a kadar açık bulunuyor. Önümüzdeki aylarda bu saatler 7 gün 24 saat hizmet vermeye başlayacak. Hacılar Kasabası’nda yeni ve ilki yapmanın gururu yaşanıyor.   Hacılar Kasabası’nın daha güzel hale gelmesi amacıyla çalışma ve mücadele gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kasabaya 57 adet hibe çöp konteynırı kazandırdı.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren sergilediği mücadeleyle halkın gönlünü kazanan ve kasabada birlik, beraberlik sergileyen Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, çevre temizliğine yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Başkan Koyuncu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşme sonucunda kasabaya 57 adet hibe çöp konteynırı kazandırdı. Başkan Koyuncu, “İnşallah temiz bir Hacılar kasabası için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. Başkan Koyuncu, “Belediyemiz sınırları içinde çevre kirliliğinin giderilmesi halk sağlığının korunması maksadıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 57 adet çöp konteyneri hibe aldık. Bakanım Murat Kurum’a MHP Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’e ve Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer’e Hacılar halkı adına teşekkür ederiz. Kasabamızın sorunlarını çözmek için halkımız bilsin elimden gelen bütün değerlendirmeleri gerçekleştiriyorum. Hacılar kasabası, yatırımlarla daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

WHATSAPP HATTI 7/24

Yaptığı çalışmalarla göz dolduran Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, şirin kasaba Hacılar’a hizmetlerine her zaman bir yenisini eklemeye devam ediyor. Hacılar  Belediyesinin yeni uygulaması ile vatandaşlar Whatsapp uygulaması üzerinden 0 530 065 45 71 numaralı hatla şikayet ve taleplerini iletebilecek. Hacılar Belediyesi daha güzel bir “Hacılar” için beldede yeni bir uygulamaya daha imza attı. Teknoloji çağının getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde ayak uyduran Hacılar Belediyesi yeni uygulaması olan “Whatsapp hattı 7/24 kesintisiz olarak verilen hizmetlerinin daha hızlı ve kolay ulaşılabilir olması için “Whatsapp Talep Hattını” kuruldu. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun talimatıyla kurulan Whatsapp Talep Hattı ile vatandaşlar ilçede  gördükleri sıkıntı ve sorunları iletebilecek. Yeni açılan hat ile belediye ekipleri vatandaşlar tarafından verilen adreslere daha kısa sürede ulaşarak hizmet verebilecek.

ESNAFIN YANINDA

Başkan Mehmet Koyuncu, Hacılar F Tipi Cezaevi karşısına Seyit Topaç’a ait lokantanın açılışını gerçekleştirdi. Cezaevine gelen ziyaretçiler bir taraftan yemeklerini yerken, diğer taraftan dinlenme fırsatı bulacaklar. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Şahinbaş , Meclis üyeleri İbrahim Bodur ve Adnan Karataş açılışa katıldı. Lokanta için hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Ayrıca Kasabanın Tanzim Satış Marketimizde çalışan işçiler için yemekhane yapıldı. Çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıklayan Koyuncu, “Atık karton kutu ve çöpler için yeni alan oluşturduk. Hafta boyunca yaptığımız çalışmaları yerinde kontrol ettik. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.”dedi.

YÜZME HAVUZUNA KAVUŞULDU

Havuzu Yeniden açan Koyuncu, “Atıl durumda bulunan yüzme havuzumuz yeninden faaliyette geçti.Hacılar Kızılırmak Nehri sınırları içinde bulunuyor. Gençlerimiz yüzmek için burayı kullanıyor. Bunun sonucunda istemsiz durumlar oluşabilir. Gençler bizim geleceğimiz. Onların daha güzel ortamda yüzerek spor yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yeşil alanlarda ailelerimiz piknik yapma imkanı bulacaklar.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x