Gündem

Hacılarda ağaçlar ve direkler devrildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şiddetli fırtına Kırıkkale şehir merkezinde olduğu gibi çevre ilçe ve kasabalarda da çeşitli tahribatlara neden oldu. Hacılar Kasabasında şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar ve direkler devrildi.

HABER: TAHİR ERDEM 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Önceki gün Kırıkkale genelinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış Hacılar Kasabasında hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kasabada bazı bölgelerde ağacalar, bazı bölgelerde de direkler devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine Belediye ekipleri ve ilgili kurumlar olaylara anında müdahale etti. Yola devrilen ağaçlar ve direkler görevlilerin yaptığı çalışma sonucunda kaldırıldı.  Şiddetli rüzgarın etkisini kaybetmesiyle birlikte belediye ekiplerinin sahadaki çalışmalarına hızlı bir şekilde başladığını belirten Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu “Yağış ve şiddetli rüzgardan dolayı Kasabamızda çok sayıda ağaç ve direkler devrildi. Ortaya çıkan hasarı Belediyemiz ekipleri ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları amacıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu