GündemKırıkkaleManşetSpor

Halı sahada bir araya geldiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kırıkkale Şubesi Ortaokullar Komisyonu okuma grupları halı saha maçında bir araya geldiler.

 

KÖTÜ ALIŞKANLIKTAN UZAK DURULMALI

Kırıkkale Şubesi Ortaokullar Komisyonu okuma grupları halı saha maçında bir araya geldiler. Maçın ardından açıklama yapan  AGD Kırıkkale Şubesi Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Bulmaz gençlerin hem madden hem de manen gelişmeleri için çaba gösterdiklerini söyledi.Gençlik üzerinde emperyalist ülkelerin büyük planlar yaptıklarını söyleyen Bulmaz “Derneğimiz gençleri hedef alıyor. Bugün gençlerimizin içinde bulunduğu bir takım maddi ve manevi problemler var. Bu problemlerin çözümü noktasında üzerimize düşen mesuliyeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız, milletin bağrından çıkmış bir kuruluş olarak tamamen milletimizin desteği ile özverili şekilde yürütülmektedir. Resmi raporlarda sigara kullanım yaşı 10’a, alkol 11’e, uyuşturucu kullanımı ise 12’ye düşmüş durumda. Bu kadar tarihi bütünlüğü olan ve 13 yaşındaki gençlerin her şeyini bırakarak Çanakkale’de şehit olduğunu konuştuğumuz bir ortamda bu yaştaki genç yavrularımızda okula içkili gidebilmekte, kötü arkadaş vesilesi ile kötülüklerle tanışabilmektedir” diye konuştu

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu