Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Halk Eğitim yıl sonu sergisini açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2013 -2014 Eğitim Öğretim Yılı, yıl sonu sergisi düzenlendi.
Geniş katılım
İl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen sergiye, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut,  İl Emniyet Müdürü Hasan Onar,  İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Kapucu, İş-Kur İl Müdürü Nazım Ulu, Halk Eğitim Müdürü Osman Kara, şube müdürleri, birim müdürleri ve kursiyerler katıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Kara, 2013-2014 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde 604 kurs açtıklarını, bu kurslarda toplam 12 bin 248 kursiyerin eğitim ve öğretim gördüğünü belirtti. Ayrıca bu kursiyerlerden 7 bin 50’sinin bayan, 5 bin 148’inin ise erkek olduğunu söyledi.
Önemli olan yaşam kalitesini artırmak
Sergi açılışında konuşan Vali Ali Kolat; “12 bin kişi büyük bir rakam. Biz insanımızın eğitilmesinde, ustalaşmasında, bir meslek edinmesinde hepimizin ufak bir katkısı varsa büyük mutluluk duyarız. Önemli olan yaşam kalitemizi arttırarak, daha iyi şartlarda, daha güzel ortamlarda yapılan çalışmaları hep değerlendirmektir. Bu kursun, kursiyerlerimize, ilimize, insanımıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu sergide emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Resim işlemeli çini hediye edildi
Vali Ali Kolat, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları tek tek gezerek bilgiler aldı. Daha sonra Vali Ali Kolat’a, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ’ya ve İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut’a verdikleri desteklerden dolayı, üzerlerinde kendi resimleri bulunan çini işlemeli tabak hediye edildi.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu