KırıkkaleManşet

Yeni idarecilere ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Vali Ali Kolat, Kırıkkale’ye yeni atanan Defterdar Veysi Şahin ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın’ı makamlarında ziyaret etmişlerdir.
 
Defterdar Şahin görevine başladı
Vali Ali Kolat ilk olarak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Kırıkkale’ye yeni atanan Defterdar Veysi Şahin’i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Defterdarlık ziyaretinden Kolat, Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’nden İçişleri Bakanlığı’nın 02.06.2014 tarihli Kararnamesiyle Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Aşkın’ı ziyaret etmişler ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
MÜİSAD’a ziyaret
Vali Kolat daha sonra, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da bulundu. Vali Ali Kolat, MÜSİAD Şube Başkanı Haşim Baloğlu’ndan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alarak bir süre sohbet etti.
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu