Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Harun Yüksel Vefat Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemiz ortaklarında önceki dönem MHP İl Başkanı Kırıkkale’nin basın ve siyasi arenasının tanımış simalarından Harun Yüksel gözyaşları arasında toprağa verildi.

Harun Yüksel, 1955 Çankırı doğumlu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale eski İl Başkanı.

İyi Parti 2023 Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı. 1994 yılında Kırıkkale’nin ilk radyolarından Radyo 71’i kurdu.

Ardından basın sektöründe gazeteciliğe başladı. Kırıkkale’ye Tercüman gazetesini çıkarttı. Çankırı’da Anadolu’ya Tercüman gazetesini yayınlamaya başladı.4 yıl önce Kırıkkale’de 13 yerel gazetenin 4 gazeteye düşme sürecinde Yenigün Gazetesine ortak olarak yerel medya hizmetlerine devam etti. Nisan 2023 tarihinde Çankırı’daki yayınlanan Anadolu’ya Tercüman gazetesinin Basın İlan Kurumu tarafından ilanlarının durdurulması dolayısıyla ekonomik olarak zor duruma düştü. Bu sabah getirdiği kalp sonucu hayatta gözlerini yumdu. Harun Yüksel, evli ve üç çocuk babasıydı. Kırıkkale Nur Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından gözyaşları arasında Kırıkkale mezarlığında toprağa verildi.

Harun Yüksek Vefaat Etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Harun Yüksek Vefaat Etti – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu