Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Hatice Görmez Kırıkkale’de konferans verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kadınlara yönelik konferans düzenledi. Konferansı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr Mehmet Görmez’in eşi Hatice Görmez verdi.
KADINLARIN ÖNEMLİ SORUMLULUKLARI VAR
Gök Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirilen konferans programının açılış konuşması yapan İl Müftüsü Bekir Gerek, dinleyicilere Kırıkkale’deki Kur’an Kursu hizmetleri ile bilgiler verdi. Sinevizyon gösterisinin arkasından kürsüye davet edilen eşi Hatice Görmez, Peygamberimizin dini tebliği ve bu konudaki samimiyetini, tema ile ilgili olarak kadınların önemli görev ve sorumlulukları olduğunu belirterek, Peygamberimiz rehberliğinde bu mükellefiyetleri ve hayırlı neticelerini dinleyicilere aktardı.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Programda Yeşil Cami Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Hüsniye Emiroğlu’nun Peygamber (s.a.v)’e hitaben okuduğu “Gelseydin” adlı şiirin okunması salonda duygusal anların yaşanmasına, Hacı Abdullah İpekçi Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencilerinin seslendirdiği ilahiler ise coşkuya sebep oldu. Programın sonunda Kırıkkale İl Merkezinde ve İl genelinde yapılan Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında ve Kur’an Kursu Öğreticileri arasıSiyer-i Nebi Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve öğreticilerine ödülleri verildi.
 

Başa dön tuşu