Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

HAYDİ KIRIKKALE, İstikamet Fikret Karabudak Stadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TEMSİLCİMİZ TÜRK METAL KIRIKKALESPOR, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA KENDİ EVİNDE YENİ AMASYASPOR İLE KARLAŞIYOR

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta yer alan ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor bugün kendi evinde Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak. 16:00’da başlayacak karşılaşmaya girişler ücretsiz olacak. Karşılaşmanın günler öncesinde taraftarlar sosyal medyadan tüm Kırıkkalelileri Fikret Karabudak Stadına çağırıyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Hasan Erkin Şimşir ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası ve lige sıkı bir şekilde hazırlanan ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor bugün Yeni Amasyaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Tek hedefin galibiyet olduğunu belirten Teknik Direktör Şimşir, sezona iyi başlamak için ve taraftarlara güzel bir hediye vermek için karşılaşmadan galip gelmek istediklerini söyledi.

HEP BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ

Oyuncularının performansları hakkında bilgiler veren teknik direktör Şimşir, oyuncularına farklı taktikler vererek, her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu ve şimdiden çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Bugün oynanacak kupa maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Alacağımız galibiyetle taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ

Bunun yanı sıra; lig hazırlıklarını hummalı bir şekilde devam ettirdiklerini vurgulayan Şimşir, “19-20 Eylül’de ise lig maçları başlayacak.  Bu süreyi en iyi şekilde çalışarak devam ettirmeye çalışıyoruz.  Yeni katılan arkadaşlarla genç bir kadroya sahip olduk. Takım olarak çok çalışarak hazır hale gelmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖZVERİLİ ŞEKİLDE YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Şimşir, “Yeni ve çok genç bir kadroya sahip olmamıza rağmen tüm futbolcularımızın idmanlardaki çalışma temposu bizlere gelecek adına umut veriyor. Birçok eksiğimiz olmasına rağmen futbolcularımın ve bizlerin özverisiyle bu eksikliklerimizi kapatmaya çalışıyoruz.   Böyle karakterli bir futbolcu gurubuyla birlikte çalıştığım için ben kendi adıma çok mutluyum” dedi.

KIRIKKALE TEK YÜREK

Bugün oynanacak kupa maçı öncesi taraftarlar sosyal medya üzerinden tük Kırıkkale’yi Fikret Karabudak Stadına beklediklerini anlatan paylaşımlar yapıyor. Geçtiğimiz sezon stadı tamamen dolduran hatta tribünde bulunan boşlukları bile dolduran taraftar ülke genelinde taktir toplamıştı. Taraftarlar temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor’un kupa maçında Kırıkkale’nin tek yürek olarak Fikret Karabudak Stadına çağırıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu