Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

HUZUR KÖY, HUZUR VERECEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bağımlılıkla mücadelede yeni bir adım atılıyor

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bağımlılıkla Mücadele Yataklı Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan Huzur Köy projesinin hayata geçmesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

KURUL ÜYELERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Başkanlığında, “Bağımlılıkla Mücadele İl  Koordinasyon Kurulu ”  toplantısı yapıldı. Valilik Makam Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Mehmet Ercan Aslantaş, Rektör Prof.Dr. Ersan Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı’nın yanı sıra ilgili kamu kurumları ile oda ve gönüllü kuruluşların temsilcileri katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen toplantıda ilimizde bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, sorunlar ve bilinçlendirmeye yönelik başlatılan projeler hakkında kurul üyelerine bilgi verildi.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

İl genelinde paydaş kurumlar tarafından yürütülen çalışmaların ve alınan önleyici tedbirlerin anlatıldığı değerlendirme toplantısında konuşan Vali Sezer, “ Bizim bu illetle mücadele kadar, bu illete bir şekilde bulaşmış kişi ya da kişilerle mücadelenin yanı sıra onların ıslah ve tedavileri gibi bir görevimiz daha var. Bu kapsamda halen devam eden projelerimizin yanı sıra ” Huzur Köy “ projesi adı altında yapmayı planladığımız “ Bağımlılıkla Mücadele Yataklı Rehabilitasyon Merkezi “ nin yapım çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Bağımlılıkla mücadele eğitimlerinin tamamını bu merkezde vereceğiz ” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x