Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

İl Başkanı Dağdelen’den kanser hastasına yardım eli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, kanser hastası Hüseyin Kılıç’ın eşi Yaşar Kılıç’ın kendisini araması üzerine yardımına koştu. Başkan Dağdelen, yatağa bağımlı hale gelen Hüseyin Kılıç’ın Gümüşhane’de ikamet eden kızının evine tam donanımlı bir ambulansla transferini yapılmasını sağladı.

 

GÜMÜŞHANE’YE GÖTÜRÜLMESİNE ARACILIK ETTİ

Göreve geldiği ilk günden itibaren “kimsesizlerin kimsesi” olmak için gecesini gündüzüne katan ve Ak Parti’nin “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuna olan bağlılığını Kırıkkale’de canlı tutan İl Başkanı Nuh Dağdelen, vatandaşlardan gelen her bir talebi yerine getirmeye özen gösteriyor. Kendisine gelen tüm telefon aramalarını yanıtsız bırakmayan Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, geçtiğimiz gün kendisini arayarak eşi için yardım isteyen Yaşar Kılıç teyzenin isteğini yerine getirmek üzere bizzat ziyaret etti. Kanser hastası ve yatağa bağımlı eşine artık evde bakamadığını, bu yüzden Gümüşhane’de ikamet eden kızının yanına transfer edilmesini talep eden Yaşar Kılıç’ı aradıktan hemen sonra ziyaret eden Başkan Dağdelen, Hüseyin Kılıç’ın tam donanımlı bir ambulansla transferini sağladı. Yuva mahallesinde oturan ve telefonla aramasından yarım saat sonra Başkan Dağdelen’i karşısında gören Yaşar Kılıç, “Sesimi duyup buraya kadar geldiniz ya, bize dünyaları verdiniz. Cumhurbaşkanımızın sizin gibi yol arkadaşları varken sırtı yere gelmez Allah’ın izniyle” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

 

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Hüseyin Amcaya geçmiş olsun dileklerini ileten İl Başkanı Nuh Dağdelen ise “Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Ak Parti olarak, sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunun farkındayız ancak bu bizleri yıldırmıyor. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve sağlığı için gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hayatını ve bütün emeğini ailesine, milletine, ülkesine adamış siz yaşlılarımıza hizmet götürmek ve memnun etmek, hepimiz için toplumsal bir görev olduğu kadar, aynı zamanda bir insanlık vazifesidir. Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin” diye konuştu. Daha sonra, ailenin isteği üzerine tam donanımlı bir ambulans temin edilerek Hüseyin Kılıç ve eşi Yaşar Kılıç birlikte Gümüşhane’de ikamet eden kızının yanına transfer edildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x