Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyasetSon Dakika

İlçeler daha heyecanlı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber71.net’in başlattığı ilçe seçim anketleri tüm hızıyla sürüyor. İlçelerde yaşanan heyecan anketimize de yansıyor. İşte anketlerdeki son durum…                                                                                                              UYAR FARK ATTI

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar

Bahşılı Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz? Sorusuna toplam 268 kişi cevap verdi. AK Parti adayı İbrahim Uyar yüzde 47 (125 oy) ile en başta yer alıyor. Mevcut Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin yüzde 29 (78 oy) oy oranı ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada ise Ayhan Kacar yer alıyor. Kacar yüzde 20 (54) oyla Bişkin’i takip ediyor.

                                                BALIŞEYH’TE TUNA BİRİNCİ

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Milliyetçi Hareket Partisi Balışeyh Belediye Başkan Adayı Ahmet Tuna

Balışeyh’te MHP Adayı Ahmet Tuna ilk sırada yer alıyor. 100 kişinin oy kullandığı ankette Tuna mevcut Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu yüzde 55 (55 oy) ile geride bıraktı. Dedelioğlu ise yüzde 37 (37) oyla ikinci sırada yer alıyor. Ankete oy kullananların yüzde 8’i (8 oy) ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

                                                             DAVUT ÖZBAL İLK SIRADA

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Milliyetçi Hareket Partisi Çelebi Belediye Başkan Adayı Davut Özbal

Kırıkkale’nin en küçük ilçesi olan Çelebi’de ise MHP Adayı Davut Özbal ilk sırada yer alıyor. 92 kişinin oy kullandığı ankette Özbal yüzde 52 (48 oy) ile en çok tercih edilen aday oldu. İkinci sırada yüzde 23 (21 oy) ile ise Saadet Partisi adayı Ömer Kılıç yer alıyor. Bu iki ismi yüzde 12 (11 oy) ile mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Süleyman Uluyol takip ediyor. Büyük Birlik Partisi Adayı Halil Akyıldız ise yüzde 11 (10 oy) ile dördüncü sırada yer alıyor. CHP Adayı Erdoğan Erol ise yüzde 2 (2 oy) ile son sırada yer alıyor.

                                                   DELİCE’DE KIYASIYA ÇEKİŞME

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Saadet Partisi Delice Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem

Delice İlçesi anketine oy kullanan 333 kişiden yüzde 43 (144 oy) oranı sağlayan Saadet Partisi Adayı Turgut Özdem ilk sırada yer alıyor. AK Parti Adayı Yüksel Yorulmaz ise yüzde 40 (134 oy) ile ikinci sırada yer alıyor. Mevcut Belediye Başkanı ve MHP Adayı İhsan Biçici ise yüzde 14 (46) oy ile zirvenin gerisinden takibini sürdürüyor. Listenin son sırasında Yüzde 2 (6 oy) oranı ile CHP Adayı Adem Üngör yer alıyor. Delice anketine oy kullananların yüzde 1’i ise ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

                                                          KARAKEÇİLİ’DE BBP SESLERİ

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Büyük Birlik Partisi Karakeçili Belediye Başkan Adayı Muhammet Öztürk

Karakeçili’de birinci sırada yüzde 42 (42 oy) ile BBP Adayı Muhammet Öztürk yer alıyor. İkinci sırada ise yüzde 29 (29 oy) ile MHP Adayı Sıttık Aydemir yer alıyor. Saadet Partisi Adayı Ahmet Nebi Yazıcı ise yüzde 19 (19 oy) oranı ile üçüncü sırada yer alıyor. Bu üç sırayı yüzde 8 (8 oy) oranı ile AK Parti Adayı Hüseyin Özçelik takip ediyor. CHP Adayı Yusuf Keçeli ise yüzde 2 (2 oy) oranı ile son sırada yer alıyor. Karakeçili anketine oy kullananların yüzde 1 (1 oy)’i ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

                                            DEDE YILDIRIM EN BAŞTA

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Büyük Birlik Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım

Seçim öncesi en hareketli ilçe olan Keskin’de ise tam anlamıyla büyük bir çekişme yaşanıyor. Büyük Birlik Partisi Adayı Dede Yıldırım yüzde 42 (230 oy) ile ilk sıradaki yerini anket başlangıcından beri koruyor. Demokrat Parti Adayı Bülent Altınışık ise Yıldırım’ı yüzde 36 (198 oy) ile takip ediyor. Bu ikilinin hemen ardında yüzde 12 (64 oy) ile AK Parti Adayı Esra Aksoy yer alıyor. MHP Adayı Ömer Sümer ise yüzde 7 (38 oy) ile dördüncü sırada yer alıyor. Son sırada yüzde 3 (16 oy) ile CHP Adayı Haşmet Aytaç yer alıyor. Keskin anketine oy kullanan 552 kişinin yüzde 1 (6 oy)’i ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

                                                         SULAKYURT’TA BİLDİK ÖNDE

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt Belediye Başkan Adayı İsmail Bildik

En az oy kullanılan Sulakyurt anketinde ise MHP Adayı İsmail Bildik yüzde 36 (24 oy) ile ilk sırada yer alıyor. Bildik’i yüzde 33 (22 oy) ile Saadet Partisi Adayı Kadir Çakıroğlu takip ediyor. Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ali Şahin ise yüzde 19 (13) oy ile üçüncü sırada yer alıyor. Dördüncü sırada ise yüzde 6 (4 oy) ile CHP Adayı Tarık Kaya yer alıyor. Demokrat Parti Adayı Salih Babayiğit ise yüzde 3 (2 oy) ile son sırada yer alıyor. Sulakyurt anketine oy kullanan 67 kişiden yüzde 3 (2 oy)’ü ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

                                                        SUNGUR AÇIK ARA BİRİNCİ

İlçeler daha heyecanlı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur

Yahşihan anketinde mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ahmet Sungur’un açık ara liderliği söz konusu. Sungur yüzde 57 (222 oy) oranı ile ilk sırada yer alıyor. CHP Adayı Osman Ersayar ise yüzde 23 (91 oy) ile Sungur’u takip ediyor. Son sırada ise yüzde 18 (71 oy) ile MHP Adayı Osman Türkyılmaz yer alıyor. Yahşihan anketine oy kullanan 389 kişinin yüzde 1 (5 oy)’i ‘Diğer Adaylar’ seçeneğini işaretledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
14 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
halil
1 Mart 2014 23:24

Benim yorumum Çelebi için lütfen biraz doğru ve yerinde haber yazın. (Acaba sıralama sondansa doğru)

KESKİNLİ
KESKİNLİ
26 Şubat 2014 10:43

Uyan artık keskin iktidara ders verme zamanı. DEDE BAŞKAN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR. Gör memleketin halini hırsıza rüşvetçiye prim verme ki inancınla ters düşme.

ilker
ilker
Reply to  KESKİNLİ
26 Şubat 2014 19:41

EYYYYY KENDINI KESKINLI SANAN ASLINDA KESKINLE DEGILDE DEDENIN YANINDA DOLANAN ARKADAS BIRAZ MERT DELIKANLIYSAN BIRAZ ALLAHTAN KORKUN VARSA SİTEDEKI BULENT BASKANIN KONUSMASINI BI DINLE BAKALIM KESKIN NE HALDEYMIS NE HALE GETIRMISLER

keskinli
keskinli
Reply to  ilker
27 Şubat 2014 13:02

Arkadaş bu konuşmayı dinledim taktın konuşmaya iyi olan kazansın sen niye bu kadar sinir yaptın anlamadım

ilker
ilker
Reply to  KESKİNLİ
26 Şubat 2014 19:47

SENIN AKLIN BU KADAR ISTE SAĞA SOLA GÜLÜCÜK KOYMAKTAN OTEYE GITMEZ HA SUNADA SOLEYIM SENIN DESTEKLEDIGIN ADAMLARINDA YAPACAGI BU. BIRAZ MERT DELIKANLIYSAN KANAL SIYASETTEKI BULENT ALTINISIK IN KONUSMASINI BI DINLE SONRA BANA YORUM YAP BEKLIYORUM SENIN MERAKLA BANA NE YAZACAGINI

keskinli
keskinli
Reply to  ilker
26 Şubat 2014 21:06

bülentin çaldığını neden kimse söylemiyor bu seçim dede beyin hakkı kim ne derse desin yalanla dolanla bu iş olmaz keskin halkı gereken cevabı verecektir bülent bey diyemiycem ama bu sefer de gelirse keskini satar zamanında iktidarın gücüyle çalarak aldığı haksız seçime saysın

bekleyelim görelim
bekleyelim görelim
Reply to  ilker
26 Şubat 2014 23:49

BOŞVER İLKER HİÇ SIKMA CANINI! CANINI SIKIP ŞUNLARA İSTEDİĞİNİ VERME HERŞEYDEN BÜYÜK ALLAH VAR GÜLEN ONLAR OLSUN BİLMEDİKLERİ BİŞEY VAR “KUL KURAR, KADER GÜLERMİŞ” ALLAH BÜYÜK BIRAK… KENDİLERİNİ ANLATACAK BİŞEYLERİ OLMADIĞINDAN TEK YAPABİLDİKLERİ BÜYÜK İSİMLER ÜZERİNDEN PRİM YAPMAK YILLARDIR TEK YAPABİLDİKLERİ BU ONLAR AĞLANACAK HALLERİNE GÜLMEYE DEVAM ETSİNLER

keskinli
keskinli
Reply to  ilker
27 Şubat 2014 13:12

ARAKADAŞIM BÜLENT BEYİ SAVUNUYORSUN EYVALLAH.KARALAMAK İÇİN DEĞİL AMA BÜLENT BEY AKPARTİ DEN ADAY ADAYI OLUNCA DEMEDİMİ ADAY OLMAZSAM AKPARTİYİ DESTEKLEYECEĞİM DİYE.SÖZ VERMEDİMİ.BİZE ÖĞRETİLEN SÖZ HERŞEYDİR.ŞİMDİ DİYOR MONTAJ.KİM BİLİR BELKİ PARALEL DEVLET MONTAJLAYIP SERVİS ETMİŞTİR.

Ugur Caner
Ugur Caner
Reply to  keskinli
27 Şubat 2014 13:52

Dogru yerden goge kadar haklısın ama unuttugun veya unutmadıgın ama soylemekten ımtına ettıgın bır gercek var. AKP nin aday adaylarına verdiği söz…. Temayülde 1. olan ve halk oylamasında 1. olan aday adayı aday gösterilecekti. Temayülde 1. olan Bülent Altınışık . Halk oylamasında 1 defada değil 5 defa 1. olan Bülent Altınışık aday gösterilmeyince AKP nin ve yönetiminin dürüstlüğün d sine sahip olmadıklarını. Kendi menfaatleri üzerinden aday belirlediklerini görünce ve bak burası çok önemli KESKİN HALKININ YOĞUN İSTEĞİ üzerine başka bir partiden aday olmayı tercih etmiştir. O kadar boş konuşuyorsunuzki gerçekleri sindiremeyen o pis miğdeniz vicdanları sızlatır hale geldi artık. Sen işine bal Bülent başkan sözü namusu şerefi senden öğrenecek değil. Allahım ona yardım edecek ve bu seçimi zaten kazandı bitti bu seçim. Kendi adayın kimse ondan bahset sen bırakın şu Keskinde Bülent Altınışık üzerinden siyaset yapma geleneğini ya artık. Bu adamı bu kadarmı çekemiyorsunuz. Anlayın artık anlayın Bülent başkandan başka kimse hizmet etmedi keskine açın o kör gözlerinizi artık…. Vebal altına giriyorsunuz bu dünyanın öbür dünyasıda var Ayıptır….

gurbetci
gurbetci
26 Şubat 2014 10:28

her yerde saadet diyorsunuz da saadetin hiç milli görüşçü adayı var mı ona bakın.

Süleyman
Süleyman
25 Şubat 2014 20:14

Talat KARAKUŞ’la Saadetteyiz.

LÜTFİ A.
LÜTFİ A.
25 Şubat 2014 19:01

keskin dede yıldırımı seçerek yukarıya çok büyük ders vermeli…

Hasan
Hasan
25 Şubat 2014 16:36

Her yerde her zaman SAADET.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu