Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleKültür SanatManşet

İşçi çocukları kaynaşma eğlencesi düzenledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm Çalışanlar Derneği (TÜMÇADER), 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatilinde üye çocukları için eğlence  düzenledi.

SPONSOR NT MAĞAZASI OLDU

Üye çocuklarının tanışması ve kaynaşması için yapılan programa çok sayıda katılım oldu.  Şiir, şarkı,türkü,tekerleme ve bilmece yarışmaların yer aldığı programda çocuklar doyasıya eğlendiler. Programda çocuklara çeşitli hediyeler sunuldu. Programın sponsorluğunu Kırıkkale NT Mağazası üstlendi.  Zeka sorusunda cevabı doğru bilen çocuğa, aile fertleri ile oynanabileceği  ‘Cennet Yolu’ adlı oyun seti hediye edildi.

‘YENİ BİR DÜNYA’

Ayrıca ‘Herkes O’nu Okuyor’ kampanyasına katılan çocuklara, Efendimizin h(sav) hayatını konu edinen “Efendiler Efendisi Hazreti Muhammed” adlı kitap hediye edildi. Program sonuna doğru babalar da, halat çekme yarışması düzenledi. Program çocukların hep birlikte söylediği ‘Yeni bir dünya’ adlı şarkıyla son buldu.

‘ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’

Çocuk platformu oluşturmak için çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar,   “Geleceğin büyüğü çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemli.  Günümüzde en önemli ve üzerinde çalışılması gereken konunun iyi insan yetiştirme düşüncesi olduğuna inanıyoruz.  Bu doğrultuda çalışmalarımıza devem ediyoruz.”

Başa dön tuşu