Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

İŞKUR meslek edindiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İŞKUR ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliğiyle, Elektrik (Genel), Boyacı ve Yüzey Hazırlamacı, Yapı Dekorasyoncusu, Mantar Yetiştiriciliği ve Marangoz mesleklerinde meslek edindirme kursları açacak. Müracaatları başlayan kursların seçmesinin de 3 Ocak 2020 tarihi Cuma günü yapılacağı bildirildi.

KURSLAR LABORATUVARDA VERİLECEK

İşgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu tüm mesleklerde işsizlerin niteliklerini geliştirerek istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan meslek edindirme kursları açan İŞKUR Kırıkkale’de 6 değişik meslek kolunda kurs açmak amacıyla çağrı yaptı.  Kırıkkale İŞKUR ve Kırıkkale Üniversitesi işbirliğiyle, Elektrik (Genel), Boyacı ve Yüzey Hazırlamacı/Yapı Dekorasyoncusu, Mantar Yetiştiriciliği ve Marangoz mesleklerinde meslek edindirme kursları açılacak. Açılacak olan kursların Kırıkkale Üniversitesi yerleşkesinde bulunan üniversite laboratuvarlarında gerçekleştirileceği bildirildi.

HEM KURS HEM CEP HARÇLIĞI

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Kurs başvuruları 30 Aralık 2019, 3 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacak olup, kursiyer seçmeleri 3 Ocak 2020 tarihinde Saat 09.30’da İŞKUR toplantı salonunda yapılacaktır. Kursiyerlere günlük 30 TL kursiyer cep harçlığı ve GSS ve İş Kazası Meslek Hastalığı primleri İŞKUR tarafından ödenecektir. Elektrikçi (Genel) En az ilköğretim mezunu olmak. 18-40 yaş arasında olmak. Boyacı ve Yüzey HazırlamacıYapı Dekorasyoncusu En az ilköğretim mezunu olmak. 16-40 yaş arasında olmak. Mantar Yetiştiriciliği  En az ilköğretim mezunu, 16 yaş ve üzeri olmak. Marangoz En az ilköğretim mezunu, 18-40 yaş arasında olmak” ifadelerine yer verildi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x