Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Yeni yılda yeni umutlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkalelilerin yeni yılını tebrik etti. Vali Sezer “Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2019 yılını geride bırakarak, yeni başlangıçları ve umutları getiren yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK BAĞLARI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer mesajında “Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır. Yeni yılın, müreffeh bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele ulaşmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük ümidimdir” ifadesine yer verdi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Vali Sezer mesajının devamında “Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içerisinde karşılayabilmeleri için Valiliğimizce her türlü önlemi aldık. Yılbaşı günü ve gecesinde 567 Polisimiz, 399 Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimizle birlikte Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılı en samimi duygularımla kutluyor;2020 yılının ülkemize, milletimize ve kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerime sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x