Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kadın Girişimcilerden anlamlı gece

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimcileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Beyaz Saray’da düzenlenen gece ile kutladılar. Konuk sanatçıların katıldığı gecede kadınlar doyasıya eğlendiler.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimcileri Beyaz Saray’da gece düzenledi. Düzenlenen geceye katılan TRT Sanatçısı Binnur Duru, O Ses Türkiye sanatçısı Özüm Zeynep, İstanbul sanatçıları Levent Olcay ve Kerem Aytaç katılımcılara felekten bir gece yaşattılar. İlimizin tanınmış simalarının katıldığı gecede TSO Kadın Girişimcileri Başkanı Suna Özer, geceye katılanlara teşekkür ederek tek tek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.
 
KARANFİL DAĞITILDI
Yöresel oyun havaları ve hareketli müzikler ile doyasıya eğlenen kadın girişimcilere ve davetlilere TSO Kadın Girişimciler Başkanı Suna Özer tarafından, TSO Başkanı Ekrem Gök’ün gönderdiği karanfiller dağıtıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, kadınlar için önemli ve özel bir gün olduğunu belirten Kadın Girişimciler Başkanı Özer, gecenin organizasyonluğunu yapan Mina organizasyona teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu