GündemKırıkkaleManşet

Lahmacuna insan eli değmiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAKUP USTA, FARKLILIK YARATARAK LAHMACUN MAKİNESİ GETİRDİ
 
İlimizde faaliyet gösteren Lahmacun ve Pide Ustası Yakup Omay Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirerek yapımı kolay ve insan eli değmeden yapılan lahmacun makinesi getirdi.
 
İLKİ GERÇEKLEŞTERDİ
İlimiz esnaflarından Yakup Ustanın Sofrası İşletme sahibi Yakup Omay farklılık yaratarak lahmacun makinesini hizmete sundu. İlimizde tek ve ilk olan lahmacun makinesinin işlerini daha da kolaylaştırdığını ve insan eli değmeden lahmacunu pişirip, çıkardığını ifade etti. Omay, İnsanların lahmacun makinesini gördüklerinde şaşırdıklarını ve kendilerini taktir ettiklerini söyledi.
 
DAHA ÇABUK ÜRETİM YAPIYORUZ
Lahmacun makinesini getirmeleri ile birlikte lahmacunu daha çok ürettiklerini ve zaman kaybetmeden müşteriye sunduklarını söyleyen Omay, “ Bizler Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirerek lahmacun makinesini müşterilerimize ve halkımıza sunduk. Üretimi daha kolay ve hijyenik olan bu makine insan eli değmeden lahmacunu kendi pişiriyor. Dolayısı ile daha çok lahmacun çıkarıp vakit kaybetmeden müşterilerimize sunuyoruz” dedi.
 
KURULUŞUMUZUN 20. YILI
Kuruluşlarının 20’nci yılı olması dolayısı ile lahmacunu uygun fiyattan sattıklarını söyleyen Omay müşterilerinin kendilerinden memnun kaldıklarını söyledi. Lahmacunu 2 liradan sattıkların da altını çizen Omay, kalitelerinin ve çalışanlarının titiz olması dolayısıyla her geçen gün müşteri çektiklerini ifade etti.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu