Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kadın ve Genç Girişimciler TSO İftarında Buluştu

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri bir araya geldi.

TSO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Ticaret ve Sanayi Odası’nın organize ettiği iftar yemeğinde bir araya geldiler. Oda personelinin de katıldığı iftar programının ev sahibi olan TSO Meclis Başkanı Ömer Akçelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı katılımlarından dolayı her iki kurul üyelerine teşekkür ettiler. Kurul üyelerin bir araya gelerek istişare imkanı buldukları iftar programından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kadın Girişimciler Kurlu Başkanı Suna Arpaçay Özer ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Caner Kırlangıç, her zaman girişimcilerin yanında duran TSO yönetimine teşekkür ettiler.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, ülkemizde her 100 kişiden 32’sinin girişimci olmak istediğine dikkat çekerek, “Türkiye’de kadın ve genç girişimcilerin ortaya çıkmasında ve aile şirketlerinin sürdürülebilir başarıya ulaşmasında TOBB Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerimize büyük görev düşüyor. Yeni bir iş kurmak kadar yaptığınız işi sürdürülebilir kılmak da önemli. Büyük mücadelelerle kurulan şirketlerimizin değerlerinin korunması ve sonraki kuşaklara aktarılması büyük önem taşıyor” diye konuştu. 4 yıllık döneme yapılan faaliyetler, tamamlanan ve devam eden projeler ile ilgili de bilgiler veren Başkan Varlı, yaklaşan oda seçimlerine dikkat çekerek yeni dönemde de birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x