Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de Toplu Sözleşme Sevinci

Karakeçili Belediye Başkanlığı ve Hizmet İş Sendikası arasında yapılan 2021-2023 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediye Başkanlığı ve Hizmet İş Sendikası arasında yapılan 2021-2023 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BAŞKAN İŞÇİNİN YANINDA

Her zaman işçinin yanında olduğu vurgusu yapan Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, “Biz burada çalışan arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, büyüklerimize daha çok nasıl katkıda bulunabiliriz, şartlarını daha iyi nasıl yapabiliriz diye bunun mücadelesini verdik. İster temizlik birimi, ister gece bekçisi, ister park bahçeler çalışanı her birimiz Karakeçili Belediyesi’nin birer temsilcisidir. Bunu daha önceki konuşmalarında da söyledim. Lütfen kendinizi böyle görün. Her biriniz bizim çalışma arkadaşımızsınız ve biz çalışma arkadaşlarımızın, iş arkadaşlarımızın hayat şartlarını, standartlarını, çoluk çocuğuna daha iyi şartlarda hayat yaşatması için çaba sarf ediyoruz. Gönül isterdi ki bugün burada açıklayacağımız oranlardan çok daha fazla rakamları verelim. İnşallah ileriki aylarda, ileriki yıllarda yine çalışacağız” ifadelerini kullandı.

ELİNDEN GELENİ YAPTI

Törende bir konuşma yapan Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in,  işçilere katkı sunma adına elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini ifade ederek, “Hakikaten sizlere katkı sunmak için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiler ve bütün şartları zorladı. Bu görüşmelerde bütün samimiyetlerini ortaya koyan, gerçekten daha iyisi için gayret gösteren Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’e çok teşekkür ediyor, anlaşmanın hepinize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x