Karakeçili

Karakeçili’den Türkiye finaline! Helal olsun çocuklar size!

Sakarya'da 27 Nisan- 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Kız Hokey grup müsabakalarında Kırıkkale Karakeçili Atatürk Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sakarya’da 27 Nisan- 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Kız Hokey grup müsabakalarında Kırıkkale Karakeçili Atatürk Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

FİNALE KATILMA HAKKI KAZANDILAR

Turnuva boyunca sergiledikleri mücadeleci ve azimli oyunlarıyla rakiplerini geride bırakan Kırıkkaleli sporcular, grup birinciliği elde ederek Kırıkkale’yi Türkiye finallerinde gururla temsil edecekler. Bu önemli başarıdan dolayı Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, bir mesaj yayınlayarak sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Mesajında Güneş şu ifadelere yer verdi:

karakeciliden-turkiye-finaline-helal-olsun-cocuklar-size2.jpg

ÖNEMLİ BİR BAŞARI ELDE ETTİLER

“Sakarya’da düzenlenen Yıldızlar Kız Hokey grup müsabakalarında 1. olarak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Kırıkkale Karakeçili Atatürk Ortaokulu öğrencilerini ve antrenörlerini canı gönülden tebrik ederim. Sporcularımızın göstermiş olduğu azim, kararlılık ve takım ruhu ile elde ettikleri bu başarı bizleri büyük bir gururla doldurmuştur.

HOKEY SPORUNA İLGİYİ ARTIRACAK

“İnanıyorum ki sporcularımız Türkiye finallerinde de Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Başarılarının devamını diler, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.”Karakeçili Atatürk Ortaokulu’nun bu başarısı, Kırıkkale’de hokey sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması açısından da büyük önem taşıyor. Elde edilen bu başarı, şüphesiz ki Kırıkkale’de hokey sporuna olan ilgiyi daha da artıracak.

Bir 13 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'RY CKULSPORLARI OKUL HOKEY YILDIZLAR GRUP MÜSABAKALARI 28 NISAN-02 MAYIS 2024 SAKARYA USAPF রসাছা' görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x