GenelManşet

Kaymakam Mesut Coşkun Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün evinde hayatını kaybeden Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale’de defnedildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Coşkun için Nur Cami ve Külliyesi’nde düzenlenen cenaze törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ve Vali Mehmet Makas, baba İsmail Coşkun ve aileye taziye dileğinde bulundu.

Öğle vakti İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Coşkun’un naaşı, Balışeyh ilçesi Koçubaba köyünde toprağa verildi.

Kırıkkale Nuri Camii’nde devlet yetkilerininde katıldıgı cenaze töreni düzenlendi. Nur Cami’sinde öğle vakti düzenlenen cenazeye; ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Yusuf Guni, Kırıkkale ve Kahramanmaraş ilçev kaymakamları, CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Kırıkkale Emniyet Müdürü Emre Başbuğ ,AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’da Parti ,İyi Parti Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, başta olmak üzere çok sayıda Kırıkkale’den siyasetçi bürokrat ve iş adamı katıldı.

mesut coskun kirikkale kaymakam son yolculuguna ugurlandi 4
mesut coskun kirikkale kaymakam son yolculuguna ugurlandi 3
mesut coskun kirikkale kaymakam son yolculuguna ugurlandi 2

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x