Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelKeskin

Silsüpüroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HALKIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde MHP Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yapacağı projeleriyle vatandaşlardan destek isteyen Silsüpüroğlu, vatandaşların gönlünü kazanıyor. Keskin’in her alanda sorununu çözülmesi noktasında gereken çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Silsüpüroğlu, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Keskin’in her alanda yatırım alması amacıyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

silsupuroglundan-esnaf-ve-vatandas-ziyareti2.jpg

SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ

İlçede hem vatandaş hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Silsüpüroğlu, yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Keskin’de kazananın MHP olacağına dikkat çeken Silsüpüroğlu, “Minnettarım size Keskin’im. Bugün esnaf abilerimizi ve kahvehaneleri ziyaret ettik göstermiş oldukları ilgiden, alakadan, samimiyetten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizler Keskin’de yapılamayan ve çözülemeyen sorunları biliyorsunuz. İnşallah MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla belediyemizi ve Keskin’i en iyi şekilde hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

silsupuroglundan-esnaf-ve-vatandas-ziyareti4.jpg

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x